Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Ανοίγουν οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Κιλκίς

Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Κιλκίς για να φιλοξενήσουν βρέφη και νήπια και να παρέχουν σ' αυτά όλες τις απαιτούμενες φροντίδες καθ' όλη τη διάρκεια του νέου σχολικού έτους.

Από την ερχόμενη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου ανοίγουν οι τρεις παιδικοί σταθμοί της πόλης του Κιλκίς, της Νέας Σάντας, του Σταυροχωρίου και του Χέρσου και στις εγκαταστάσεις τους θα δεχθούν περί τα 240 νήπια ενώ 52 βρέφη θα φιλοξενηθούν στους δύο βρεφονηπιακούς σταθμούς της πόλης και σε έναν του Σταυροχωρίου.

Όπως κάθε χρόνο, ομοίως και φέτος, ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κιλκίς έχει μεριμνήσει για την εύρυθμη λειτουργία των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών στους τομείς της σίτισης, της καθαριότητας, της αγοράς εκπαιδευτικού υλικού, της επάρκειας σε πετρέλαιο θέρμανσης.

Η Πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κιλκίς Αικατερίνη – Γιαννακούλα – Ζιούτα και το Διοικητικό Συμβούλιο εύχονται καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους τους εργαζομένους του Νομικού Προσώπου, στους γονείς και στα μικρά παιδιά που φιλοξενούνται στις υφιστάμενες σχολικές υποδομές του Δήμου και θα συνεργαστούν μαζί τους σε ότι χρειαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.