Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Κιλκίς: 28χρονος Αλβανός μπούκαρε 4 φορές σε παγκάρι εκκλησίας

Εξιχνιάσθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς 4 περιπτώσεις κλοπής από Ιερό Ναό σε περιοχή του Κιλκίς. Για την υπόθεση σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 23χρονου υπηκόου Αλβανίας.

Ειδικότερα όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο προαναφερόμενος, κατά το χρονικό διάστημα Ιουλίου – Σεπτεμβρίου του 2016, διέρρηξε 4 διαδοχικές φορές το παγκάρι Ιερού Ναού σε περιοχή του Κιλκίς, απ’ όπου αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ.

Επιπλέον από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι ο 23χρονος δεν διέθετε τα απαιτούμενα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα και συνελήφθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.