Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Προετοιμασία των τμημάτων Προπαίδων και Τζούνιορ του Αλέξανδρου στην κατασκήνωση YUPPI

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Αλέξανδρος 
Σε πολύ καλούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των τμημάτων Προπαίδων και Τζούνιορ του Αλέξανδρου στην κατασκήνωση YUPPI της Κρυοπηγής. 

Οι Προπονητές – συνοδοί κκ Βασίλης Ορμανίδης και Κώστας Τσακιρίδης προπονούν τα παιδιά σε βασικά στοιχεία του ποδοσφαίρου το απόγευμα στα γήπεδα, ενώ το πρωί το πρόγραμμα περιλαμβάνει Μάθημα Θεωρίας και βιντεοπροβολής. 

Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας δηλώνουν ευχαριστημένοι από τις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης αλλά κυρίως από τη διάθεση των μικρών της ποδοσφαιριστών. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται την Παρασκευή οπότε και αναμένεται η επιστροφή της αποστολής, αφού τη Δευτέρα έχει οριστεί η έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.