Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Ξεκινά η λειτουργία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ Κρηστώνης Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ Κρηστώνης
Στο πλαίσιο της ανάπτυξης των τμημάτων υποδομής,οι υπεύθυνοι των Ακαδημιών ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ απευθύνουν κάλεσμα σε παιδιά ηλικίας έξι (6) ως δεκατέσσερα (14) ετών (ηλικ.γεννηθέντες από το 2002 ως το 2010),να συμμετέχουν χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και χωρίς καμία δέσμευση στις προπονήσεις που θα πραγματοποιηθούν 29 και 30 Αυγούστου 1 και 2 Σεπτεμβρίου.

Οι σχετικές προπονήσεις θα γίνουν στο νέο πλήρως ανακαινισμένο γήπεδο του ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ στις 17:00μμ, με τους προπονητές της Ακαδημίας Toni Gonzalez και Θωμά Σαραφίδη.


Επίσης ο ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη των Ακαδημιών ποδοσφαίρου της ομάδας για την σεζόν 2016 - 2017 την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου.

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι ο μήνας Σεπτέμβριος για όλα τα παιδιά θα είναι δωρεάν.

Επισκεφτείτε καθημερινά το γήπεδο του ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ να δείτε από κοντά τις εγκαταστάσεις του γηπέδου τις ώρες 19:30 - 20:30 εκεί όπου θα βρίσκεται και ο Toni Gonzalez για να συνομιλήσετε μαζί του.

Ελάτε να δείτε να συγκρίνετε τις εγκαταστάσεις τους χώρους αθλήσεως και να αποφασίσετε αν αξίζει το παιδί σας να μοιράζεται την χαρά του ποδοσφαίρου μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.