Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Δύο τυχεροί θα κάνουν βόλτα με το αερόστατο της 81ης Δ.Ε.Θ., πάνω από την πόλη του Κιλκίς

Λίγη από τη μαγεία της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης θα χαρίσει το αερόστατο της HELEXPO Δ.Ε.Θ. που θα ταξιδέψει στην πόλη του Κιλκίς και σε επτά ακόμη μεγάλες πόλεις της Βορείου Ελλάδας!

Ο Δήμος Κιλκίς, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και οι δημότες υποδέχονται το πρωτότυπο αυτό προεκθεσιακό γεγονός με μια όμορφη γιορτή που έχουν ετοιμάσει στην αναπλασμένη περιοχή του Πάρκου – Κήπου την Τρίτη 30 Αυγούστου στις 19:00.

Το αερόστατο με τα χρώματα της Δ.Ε.Θ. θα αφιχθεί εκείνη την ώρα για να μεταφέρει δύο τυχερούς συμπολίτες μας (κατόπιν επιτόπιας κλήρωσης) σε μια βόλτα πάνω από την πόλη. Προτού απογειωθεί, η περιοχή του Πάρκου – Κήπου θα πλημμυρίσει με μουσικές από το Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης που αποτέλεσε για πολλά χρόνια επιμέρους θεσμό της Δ.Ε.Θ. ενώ παράλληλα θα προβάλλονται ενδιαφέροντα στιγμιότυπα από το φετινό πρόγραμμα και από παλιές διοργανώσεις της έκθεσης.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης και εκπρόσωπος της Δ.Ε.Θ. ενώ στη συνέχεια η σκυτάλη θα δοθεί στις Σχολές Χορού Ματίνας Κουρσάρη και Μιράντας Φροστ οι οποίες θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό θέαμα.

Η γιορτή για την 81η διοργάνωση της Δ.Ε.Θ. θα ολοκληρωθεί με την απογείωση του αερόστατου της HELEXPO Δ.Ε.Θ. και των τυχερών επιβατών του που θα κληρωθούν και θα απολαύσουν για λίγο το Κιλκίς από ψηλά.

Η προεκθεσιακή εκδήλωση στην πόλη του Κιλκίς τελεί υπό την αιγίδα της HELEXPO Δ.Ε.Θ. και πραγματοποιείται με τη στήριξη του Δήμου Κιλκίς, στο πλαίσιο της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης που θα λάβει χώρα από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2016.

Ο Δήμος Κιλκίς προσκαλεί όλους τους δημότες του να δηλώσουν το παρόν τους σε αυτή την ξεχωριστή γιορτή!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.