Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

«Σπουδές στην Κύπρο-Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Νεάπολις» - Ενημερωτική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Σπουδές στην Κύπρο-Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Νεάπολις» θα πραγματοποιήσει το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016 στις 18:30, στα Γραφεία του Πανεπιστημίου Νεάπολις που βρίσκονται στην οδό Τσιμισκή 80 (3ος όροφος).
Εκπρόσωποι και Ακαδημαϊκοί υπεύθυνοι του Πανεπιστημίου θα παρέχουν αναλυτικές πληροφορίες για τα Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών (Νομική, Ψυχολογία, Εκπαιδευτική Ψυχολογία, Αρχιτεκτονική, Αρχιτεκτονική Τοπίου, Οικονομικά, Διοίκηση Επιχειρήσεων, MBA, Δημόσια Διοίκηση, Εκπαιδευτική Διοίκηση, Real Estate, Πληροφορική, Χρηματοοικονομικά, Θεολογικές Σπουδές, Ιστορία).


Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να πληροφορηθούν επίσης για τη φοιτητική ζωή στην Κύπρο, την αναγνώριση σπουδών από τον ΔΟΑΤΑΠ, τα επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα, τις διαδικασίες Αίτησης Εγγραφής, την εξασφάλιση διαμονής και το κόστος διαβίωσης στην Πάφο, τις δυνατότητες οικονομικής ενίσχυσης και τις υποτροφίες που παρέχονται από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις.

Η ενημέρωση απευθύνεται σε αποφοίτους Λυκείου, φοιτητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και σύμβουλους επαγγελματικού προσανατολισμού.

Όσοι ενδιαφέρονται για συμμετοχή στην ενημερωτική συνάντηση του Πανεπιστημίου Νεάπολις στη Θεσσαλονίκη, μπορούν να επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ 2310931673 ή στο e-mail thessaloniki@nup.ac.cy, κ. Ανδρέας Γερμανός, www.nup.ac.cy.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.