Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Πετυχημένες και φέτος οι εκδηλώσεις στο Φανό ν. Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Φανού Κιλκίς
Με απόλυτη επιτυχία όπως κάθε χρόνο πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 28- 29 Αυγούστου οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Πανηγύρεως στο Φανό Παιονίας.

Όπως συνηθίζεται το απόγευμα της 28Ης Αυγούστου τελέστηκε ο αρχιερατικός εσπερινός στον Ιερό Ναό της Αποτομής της κεφαλής του Ιωάννου του Προδρόμου στον οποίο χοροστάτησε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γουμενίσσης,Αξιουπόλεως,Γεφύρης και Πολυκάστρου κ.κ. Δημήτριος.

Στη συνέχεια έγινε η λιτάνευση της ιεράς εικόνας του Προδρόμου και η περιφορά της στους δρόμους του χωριού μας. Μεταξύ άλλων έδωσαν το «παρών» ο Δήμαρχος Παιονίας κ.Χρήστος Γκουντενούδης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου κ.Κωνσταντίνος Μεμετζής , ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ στο νομό μας και Υποψ.Βουλευτής Ν.Κιλκίς κ.Γιώργος Φραγγίδης και ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς κ.Σταμάτης Παπουλίδης.

Επίσης στην πρωινή πανηγυρική Θεία Λειτουργία παρευρέθηκε η πρώην Δήμαρχος Αξιούπολης και Υποψ.Δήμαρχος Παιονίας στις πρόσφατες εκλογές κ.Σόνια Συμεωνίδου.

Το απόγευμα της Δευτέρας 29 Αυγούστου ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΑΝΟΥ ΚΙΛΚΙΣ πιστός στο ραντεβού του με την παράδοση διοργάνωσε βραδιά παραδοσιακών χορών αφιερωμένη στις αλησμόνητες πατρίδες-τιμώντας τόσο τον Ιωάννη τον Πρόδρομο όσο και τους μικρασιάτες προγόνους μας που ήρθαν το 1922 ως πρόσφυγες από τη Μ.Ασία. 

Στις εκδηλώσεις συμμετείχε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανατολικορωμυλιωτών Πολυκάστρου που παρουσίασε χορούς από την Ανατολική Ρωμυλία και τη Θράκη και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Μεσιάς και Μικρασιατών Ευρωπού που χόρεψαν χορούς από την περιοχή της Μικράς Ασίας. Επίσης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Φανού Δημήτρης Παυλακούδης και η Φιλόλογος Μάρθα Παπαδοπούλου διάβασαν αποσπάσματα από λογοτεχνικά έργα Μικρασιατών συγγραφέων που βίωσαν την Μικρασιατική Καταστροφή του 1922 (Διδώ Σωτηρίου – Ιφιγένεια Χρυσοχόου).

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ τους συλλόγους που μας τίμησαν και φέτος με την παρουσία τους, καθώς και τις γυναίκες του χωριού μας που εθελοντικά ετοίμασαν γλυκά και κεράσματα. Ξεχωριστές ευχαριστίες σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου του ΦΑΝΟΥ για την συμβολή τους στη διοργάνωση των εκδηλώσεων και φυσικά σε όλους του συγχωριανούς και τις συγχωριανές μας που μας στήριξαν και φέτος!

Ο Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος να μας έχει όλους καλά και να μας δίνει υγεία και δύναμη! Και του χρόνου ακόμη πιο δυνατοί!

Ο Πρόεδρος Δημήτρης Παυλακούδης και το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Φανού Κιλκίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.