Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Οι τρεις νέες μετεγγραφές του Κιλκισιακού Β'

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Βιογραφικά παικτών
ΝΙΚΟΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ
Παίκτης της Δεύτερης Ομάδας του Κιλκισιακού είναι ο Νίκος Ιορδανίδης. Με καταγωγή από τη Λάρισα ο Ιορδανίδης παρά το γεγονός πως συμπληρώνει σε λίγες μέρες τα 16, αγωνίστηκε πέρσι με μεγάλη επιτυχία στη Δόξα Γερακαριού στην Α΄ Κατηγορία.


Πρόκειται για ένα παιδί που αγωνίζεται ως οχτάρι, και μαγνήτισε αρκετές μεγάλες ΠΑΕ.

Αγωνίστηκε στα δύο πολύ δυνατά φιλικά που έδωσε ο Κιλκισιακός Β΄ με ΠΑΟΚ Κ15 και Πανσερραϊκό Κ17, και έδειξε πως το μέλλον του ανήκει. Πιστεύουμε πως μέσα από τη σκληρή δουλειά θα μπορέσει σύντομα να φορέσει τη φανέλα του ανδρικού Κιλκισιακού στη Γ΄ Εθνική!

ΝΙΚΟΣ ΜΑΛΑΝΙΑΗ Δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού ανακοινώνει την απόκτηση του 16χρονου κεντρικού Νίκου Μαλάνια. Ο Μαλάνια τη περσινή αγωνιστική περίοδο πραγματοποιούσε προπονήσεις και έπαιζε σε αγώνες με την σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής. Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει περάσει πριν δυο χρόνια από την Ακαδημία μας.

Επιστρέφει και αυτός με σκοπό πολύ σύντομα μέσα από τη σωστή δουλειά να φορέσει και τη φανέλα της ανδρικής μας ομάδας!

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣΗ Δεύτερη Ομάδα του Κιλκισιακού ανακοινώνει την μετεγγραφή του Σταύρου Πουρσανίδη. Ο 16χρονος ποδοσφαιριστής που τη περσινή σεζόν βρέθηκε στον Κεραυνό Βάθης, είχε θητεύσει στη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού τη περίοδο 2014-2015 στο τμήμα των Παίδων.

Ο Πουρσανίδης αγωνίζεται ως δεξί μπακ, ενώ μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του και ως αμυντικό χαφ. Επιστρέφει στην ομάδα για να βοηθήσει και αυτός τα μέγιστα στη προσπάθεια της ομάδας μας στην Α΄ Κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.