Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας: "Η κυβέρνηση δεν γνωρίζει που βρίσκεται ο ν. Κιλκίς"

Ανακοίνωση ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας ν. Κιλκίς
Με αιφνίδια απόφαση της η κυβερνητική πλειοψηφία που δυστυχώς βρίσκεται ακόμη στην εξουσία προκαλεί για άλλη μια φορά με τις αποφάσεις της όσον αφορά το κλείσιμο ή τη συγχώνευση του 40% αστυνομικών μονάδων ανά την επικράτεια.

Για τον ακριτικό νομό Κιλκίς ειδικά / προτείνεται η κατάργηση των Α.Τ. Μαυρονερίου, Νέας Σάντας και Δροσάτου που ενσωματώνονται πλέον στο Αστυνομικό Τμήμα Κιλκίς του Α.Τ. Αξιούπολης που ενσωματώνεται στο Α.Τ. Πολυκάστρου ΠΑΙΟΝΙΑΣ και η συγχώνευση των τμημάτων συνοριακής φύλαξης Πολυκάστρου και Αξιούπολης που συγχωνεύονται στο ενιαίο τμήμα συνοριακής φύλαξης Παιονίας / που σημειωτέον έχει υποστεί, χωρίς πρωτίστως ούτε καν να ερωτηθεί, μεγάλο πλήθος προσφυγικού-μεταναστευτικού ρεύματος δεν θα του άξιζε μια τέτοια μεταχείριση από πλευράς κυβέρνησης.

Αποδεικνύεται ως φαίνεται ότι ίσως δεν γνωρίζουν οι ανευθυνουπεύθυνοι κυβερνώντες που βρίσκεται ο νομός Κιλκίς (παραμεθόριος περιοχή και τριπλή πύλη εισόδου και εξόδου της Ελλάδας στο εξωτερικό-Ειδομένη, Εύζωνοι, Δοϊράνη) και με τις βιαστικές αποφάσεις τους προκαλούν προβλήματα επαρκούς αστυνόμευσης και ασφάλειας των συμπατριωτών μας. Σε μια εποχή που ειδικώς για την περιοχή μας θα έπρεπε να εξετασθούν όλες οι παράμετροι που σχετίζονται με αυτή καθαυτή τη θέση του Ν. Κιλκίς.

Η κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου για ακόμη μια φορά καταδεικνύει πόσο ασθμαίνουσα και ανεμική είναι με τις αποφάσεις που λαμβάνει στο γόνατο.

Εφόσον αποδεδειγμένα πλέον δεν μπορεί να επιτύχει ούτε έναν στόχο της (σε όλους τους πολιτικούς τομείς) καλύτερα να φύγει γιατί η παραμονή της με προφανή σκοπό μόνο τη νομή της εξουσίας είναι επιζήμια για την Πατρίδα και τον Νομό Κιλκίς ειδικότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.