Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Νίκη εκτός έδρας με 5-1 για τον Κιλκισιακό Β'

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Δεύτερο φιλικό-δεύτερη νίκη για τον Κιλκισιακό Β΄ ο οποίος επιβλήθηκε εκτός έδρας με 5-1 της Ελπίδας Μικροκάμπου. Οι νεαροί παίκτες του Γιώργου Πελίδη, παρά το γεγονός πως βρέθηκαν να χάνουν από μια αδράνεια στο 14' με κοντινό σουτ του Γιώργου Εγγλέζου, ανασυντάχθηκαν, έκαναν το παιχνίδι τους, με συνεχές πρέσινγκ και πίεση σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου.


Στο 22' ο Γιάννης Κουρτεσίδης με κοντινή κεφαλιά ισοφάρισε. Στο 41' ο Παναγιώτης Κοσμερίδης έστρωσε τη μπάλα με το στήθος στο δεξί του πόδι και την έστειλε στην αριστερή γωνία για το 2-1. Δύο λεπτά αργότερα ο Νίκος Ιορδανίδης πέρασε με εξαιρετικό τρόπο δύο παίκτες και από θέση πλάγια δεξιά μέσα στη περιοχή βρήκε το δεξί πλαϊνό δίχτυ για το 3-1 του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη ο Κιλκισιακός Β΄συνέχισε να έχει τη πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιουργούσε όπως και στο πρώτο μέρος καλές ευκαιρίες οι οποίες προέκυπταν από συνεργασίες στον άξονα και τελικές κάθετες πάσες, και βρήκε δίχτυα άλλες δύο φορές.

Στο 70' ο Γιώργος Κουραλίδης πλάσαρε, ο τερματοφύλακας του Μικροκάμπου έκανε ωραία απόκρ
ουση όμως ο Παναγιώτης Κοσμερίδης πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 4-1.

Τελικό σκορ 5-1 με τον Σωτήρη Κωφίδη να μπαίνει μόνος στην αντίπαλη περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ να χρίζεται και αυτός σκόρερ.

Ευχαριστούμε πολύ την Ελπίδα Μικροκάμπου για την άψογη φιλοξενία που παρέθεσε στους νεαρούς μας ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ, την οποία σύντομα θα ανταποδώσουμε!

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Β':
Χατσικίδης (23΄Κουτουκιάς-46' Χαλκίδης-75' Σιδηρόπουλος), Πουρσανίδης, Ντοριάν, Κουρτεσίδης, Χ. Ζαμανόπουλος, Η. Κουραλίδης, Π. Ζαμανόπουλος, Κελεσίδης, Μαλάνια, Π. Κοσμερίδης, Ιορδανίδης.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Κωτάκης, Γ. Κουραλίδης, Φιλιππίδης, Σέχου, Μαζμανίδης, Πίσιος, Τσακαλοφίδης, Κωφίδης, Σαμουηλίδης, Κυριακίδης και Τσιφτσής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.