Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

«Ιστορία του ελληνικού τραγουδιού από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα» με τους Πασχάλη Τόνιο και Γρηγόρη Βαλτινό

Ο Πασχάλης Τόνιος και ο Γρηγόρης Βαλτινός παρουσιάζουν σε μία διαφορετική συναυλία την «Ιστορία του ελληνικού τραγουδιού από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα» το Σάββατο 6 Αυγούστου 2016 και ώρα 21:00 στον χώρο του Αρχαιολογικού Πάρκου του Δήμου Αμφίπολης, στο πλαίσιο του 18ου Φεστιβάλ Αμφίπολης.

Ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι μέσα στον χρόνο με τραγούδια εμβληματικά και διαχρονικά, μουσικές γέφυρες - μνήμες του ελληνισμού, μέσα στους αιώνες. Τραγούδια που καλύπτουν όλες τις μουσικές επιθυμίες - ιστορικά, κλέφτικα, παραδοσιακά, μικρασιατικά, ρεμπέτικα, λαϊκά, έντεχνα – αλλά αρχαίο και βυζαντινό μέλος.

Στη συναυλία θ΄ ακουστούν, επίσης, και τρία αποσπάσματα από την καινούρια δισκογραφική δουλειά του Πασχάλη Τόνιου, με τίτλο «ΕΥΘΕΩΣ», στην οποία συμμετέχουν οι Γιώργος Νταλάρας, Γλυκερία και Γιάννης Ζουγανέλης.

Στην «Ιστορία του ελληνικού τραγουδιού από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα» συμμετέχουν οι: Ιωάννα Γιαννοπούλου, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Πανδώρα Καμπούρη και η Μεικτή Χορωδία Ωδείου Σερρών Βασίλη Ταπέ.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Μουσικοί:

Μαργαρίτης Πετινάρης (πιάνο)

Μανώλης Ζαχαρίου (μπουζούκι)

Παναγιώτης Βερνάρδος (βιολί)

Κώστας Γιαννακάκης (μπάσο)

Δημήτρης Μητρούσης (τύμπανα)

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Γενική Είσοδος: 10€ | Φοιτητικό – Ανέργων – ΑμεΑ: 7€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Σάρωθρον Cafe Bar, Κατούνη 17, Τηλ.: 2310/538282

Δισκοπωλείο ΝΤΟ ΡΕ ΜΙ, Τσιμισκή 18, Τηλ.: 23210/24013

Δήμος Αμφίπολης, Τηλ.: 23240/20701

Μουσείο Αμφίπολης, Τηλ.: 23220/32474


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.