Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Η παιδική ταινία "Σον το πρόβατο" στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο Κιλκίς

Πάμε σινεμά μαζί με τα παιδιά για να απολαύσουμε τον….. ΣΟΝ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ:
Η ΤΑΙΝΙΑ ! (Shaun the sheep) θα προβληθεί στο δημοτικό θερινό κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” Κιλκίς, μόνο το Σάββατο 13 Αυγούστου 2016 στις 9:00 το βράδυ.

Ένα πραγματικό υπερθέαμα για τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο !!!
Πανέξυπνο χιούμορ, απολαυστική περιπέτεια και κινηματογραφική εφευρετικότητα από τους δημιουργούς των «Γουάλας και Γκρόμιτ» και «Οι Κότες το ’σκασαν».

Μια κυριολεκτικά ξεκαρδιστική ταινία με χιούμορ και φαντασία που πάει για μαλλί και... δεν σταματάει ούτε στιγμή τα αστεία.

Ο Σον είναι ένα έξυπνο, άτακτο πρόβατο, που ζει με το κοπάδι του στη Φάρμα Μόζι Μπότομ και υπό την επίβλεψη του Αγρότη και του Μπίτζερ,

ενός καλοπροαίρετου αλλά μη αποτελεσματικού τσοπανόσκυλου. Παρά τις προσπάθειες του Σον, η ζωή στη φάρμα τους έχει δυσκολέψει, κι ο Σον θα καταστρώσει ένα πανούργο σχέδιο: να πάρουν ρεπό ! Πρέπει να προσέχετε τι εύχεστε όμως. Σύντομα τα πράγματα θα βγουν εκτός ελέγχου και οι αταξίες του Σον θα απομακρύνουν τον άμοιρο αγρότη από τη φάρμα του.

Με τη βοήθεια του κοπαδιού, ο Σον θα ταξιδέψει στη Μεγάλη Πόλη για να σώσουν τον αγρότη - η αποτυχία δεν είναι επιλογή… !

Η Aardman Animations Studios κάνει επίδειξη δύναμης σε σκηνές που μοιάζουν πραγματικά «απίθανες» και βγαλμένες μέσα από τη μακριά παράδοση της βρετανικής κουλτούρας, αλλά ταυτόχρονα με χωνεμένη όλη τη φιλμογραφία του Τσάρλι Τσάπλιν με αποκορύφωμα τη σκηνή στο εστιατόριο – ένα πραγματικό υπερθέαμα γκαγκς, ρυθμού και υψηλού σχεδιασμού στα όρια του έργου τέχνης.

Δεν υπάρχει σκηνή που να μην κρύβει ένα καλό αστείο, μια αναφορά από τους Beatles μέχρι τα «Τρία Γουρουνάκια», τον Σον σε ένα τρενάκι του λούνα παρκ που ξεκινάει από το δικαίωμα στην ελευθερία και καταλήγει στο νόημα της «οικογένειας» προκειμένου να μην χαθεί η παιδικότητα, σε ένα απολαυστικό, άκρως διασκεδαστικό για όσο διαρκεί επιμηκυμένο επεισόδιο του Σον, καθώς αυτός διεκδικεί δίκαια τη θέση του μέσα στο σύγχρονο κοπάδι του κινούμενου σχεδίου.

ΣΟΝ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ: Η ΤΑΙΝΙΑ ! (Shaun the sheep)
Ταινία Κινουμένου σχεδίου (3D)

Παραγωγή: Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία,

Σκηνοθεσία - Σενάριο: Μαρκ Μπάρτον, Ρίτσαρντ Στάρτζακ

Φωτογραφία: Τσαρλς Κόπινγκ, Ντέιβ Αλεξ Ρίντετ

Διάρκεια: 85 λεπτά

Διανομή: Seven Films

Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ της ταινίας
στο YouTube στη διεύθυνση:
https://youtu.be/Xkha8TS1MZw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.