Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Γεγονός το Main Event για την βραδιά Αυτοάμυνας και Πολεμικών Τεχνών, στο Κιλκίς

Έκλεισε το Main Event για την βραδιά Αυτοάμυνας και Πολεμικών Τεχνών
Στο Κιλκίς στις 11 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν αγώνες Αυτοάμυνας και Πολεμικών Τεχνών.



Η εκδήλωση εντάσσεται στις πολιτιστικές εκδηλώσεις στα πλαίσια της εμποροπανήγυρης Κιλκίς. Στο Main Event της βραδιάς θα αγωνιστεί ο Ιωάννης Παναγιωτίδης εναντίον του Σαράντη Νίκογλου.

Ο Παναγιωτίδης είναι επαγγελματίας αθλητής του ΜΜΑ, κάτοχος της ευρωπαϊκής ζώνης της WKU και αγωνίζεται τον τελευταίο καιρό στο Combat Jiu Jitsu. 

Απέδειξε και πάλι το αγωνιστικό του πνεύμα και την μαχητικότητα του μιας και κλήθηκε να παίξει στο στυλ του Kyodokyokushin χωρίς τον ανάλογο χρόνο προετοιμασίας.

Ο Νίκογλου είναι αθλητής του Kinesis Fight Club με πολλές επιτυχίες σε πανελλήνια και διεθνή τουρνουά. 

Και οι δύο αθλητές θα συμμετέχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Kyodokyokushin που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Νοέμβριο στο Κιλκίς.

Το παγκόσμιο όπως και η βραδιά διεξάγονται υπό την αιγίδα της ISDO.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.