Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Τατίδης: "Πλανώνται πλάνην οικτράν αυτοί που πιστεύουν ότι θα κλείσουν το νοσοκομείο Κιλκίς"

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
"Θα περίμενα μεγαλύτερη υπευθυνότητα από αυτούς που θέλουν να αναφερθούν στο νοσοκομείο Κιλκίς και να μη διασπείρουν κατηγορίες μόνο και μόνο για να γράφουν, να φαίνονται στον κόσμο, να κατηγορούν αυτό το σοβαρότατο λειτούργημα στην πόλη μας, στο νομό μας. 

Με την προσωπική τους άποψη, χωρίς να είναι οι αρμόδιοι συκοφαντούν όλους τους πολίτες του Κιλκίς και ακόμη περισσότερο τούς εργαζόμενους μέσα στο νοσοκομείο, οι οποίοι δίνουν πραγματικό αγώνα για να υπάρχει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Εάν νομίζουν πως με την προσπάθειά τους θα συνηγορήσουν στο κλείσιμο του νοσοκομείου κατά την επιθυμία των Αθηναίων, τους λέω καθαρά είναι γελασμένοι. 

Δεν ξέρω τι έχουν να κερδίσουν με την δρομολόγηση του κλεισίματος του νοσοκομείου Κιλκίς αλλά δεν πρόκειται να γίνει, γιατί είναι πολλοί περισσότεροι αυτοί που αγωνίζονται για τη λειτουργία του νοσοκομείου και μάλιστα για την ορθή λειτουργία του νοσοκομείου Κιλκίς. 

Μέσα σε αυτούς σας πληροφορώ πώς είναι και η νέα Διοικητής του νοσοκομείου, η κυρία Βλάχου, η οποία διαθέτει τα προσόντα, την καλή εκπαίδευση και εμπειρία για την θέση αυτή. Ο πρώτος που θα πρόσεχα τυχόν αρνητικά σημεία στο βιογραφικό της, νομίζω πως είμαι εγώ διότι με ενδιέφερε η θέση αυτή, εγώ λέω μακάρι να μείνει για όλη τη θητεία της και ακόμα περισσότερο, πράγμα που θα φανεί βέβαια στην πορεία.

Γιατί δεν αναφέρει κανείς από αυτούς τούς "ειδικούς", που γράφουν, πώς προσλήφθηκαν επτά νέοι γιατροί στο νοσοκομείο, είναι να προσληφθούν άμεσα μαίες στο νοσοκομείο του Κιλκίς και Γουμένισσας, πως εγκρίθηκε κονδύλι εάν δεν κάνω λάθος στις 300.000 ευρώ για το χώρο των πλυντηρίων και άλλες βοήθειες για το νοσοκομείο του Κιλκίς.

Περιμένω να πάρει θέση η Διοικήτρια του νοσοκομείου, στην οποία αναλογεί η ευθύνη για το τι είναι αλήθεια και τι ψέμα για τα λεγόμενα προς το νοσοκομείο Κιλκίς 
και να δώσει υπεύθυνη απάντηση, πού ενδιαφέρει όλους τους πολίτες του Κιλκίς."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.