Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς του "Αλέξανδρου" Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ -ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ
ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς. Στο υπάρχον καταρτισμένο τεχνικό επιτελείο υπάρχουν σημαντικές προσθήκες πτυχιούχων προπονητών οι οποίοι είναι έτοιμοι και με διάθεση να διδάξουν όχι μόνο ποδοσφαιρικές δεξιότητες, αλλά κυρίως ήθος και αθλητική παιδεία.

Στην περυσινή προπονητική ομάδα προστίθενται οι κκ Βασίλης Παμπορίδης, Καθηγητης Φυσικής Αγωγής ΑΠΘ και διπλωματούχος προπονητής UEFA C' και UEFA B', ο επίσης Καθηγητής Φυσικής Αγωγής ΑΠΘ Βασίλης Ορμανίδης και ο Κώστας Τσακιρίδης διπλωματούχος προπονητής UEFA C' και UEFA B'.

Το παραπάνω λοιπόν καταρτισμένο προσωπικό σε συνδυασμό με την αρτιότητα των εγκαταστάσεων, που πληρούν όλες τις νόμιμες προδιαγραφές και η οργάνωση συνθέτουν ένα παζλ επιτυχίας και εγγυώνται τα ανάλογα ποδοσφαιρικά και παιδαγωγικά αποτελέσματα.

ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΙ ΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΜΕ ΠΑΟΚ
ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ PAOK ACADEMY Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ


Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά η ακαδημία μας ανήκει στη μεγάλη οικογένεια του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η οργάνωση , η τεχνογνωσία και η υπευθυνότητα συνθέτουν τη φιλοσοφία του δικτύου PAOK ACADEMY η οποία εφαρμόζεται με επιτυχία από την Ακαδημία μας. Ο Αλέξανδρος για άλλη μια χρονιά θα συμμετάσχει σε όλα τα τουρνουά που διοργανώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και στις προπονητικές ημερίδες αρχής γενομένης με την καθιερωμένη στις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Τούμπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.