Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Συγχαρητήρια τμήματος στίβου ΓΑΣ Κιλκίς για τους επιτυχόντες στις πανελλήνιες αθλητές του

Ανακοίνωση τμήματος στίβου ΓΑΣ Κιλκίς 
Οι Έφοροι και προπονητές του τμήματος στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σ όλους τους επιτυχόντες αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου μας στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις και να τους ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία στο νέο τους ξεκίνημα. 

Η εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι η πρώτη, αλλά όχι και η τελευταία ευκαιρία. Με επιμονή και θέληση, είμαστε βέβαιοι, πως θα πετύχετε τους στόχους σας. Γιατί, οι στόχοι, πολλές φορές, τις περισσότερες μάλλον, δεν επιτυγχάνονται με την πρώτη. Είναι ένας μαραθώνιος , γεμάτος από νέες αρχές .Η πρόοδος , η οποία επιτυγχάνεται μέσα απo τη διαρκή μάθηση αποτελεί το καλύτερο εφόδιο για τη νέα γενιά στις προσπάθειες που καταβάλει για να προσπερνά την κάθε δυσκολία.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τους μαθητές που δεν κατόρθωσαν να εισαχθούν στη σχολή της επιλογής τους. Η προσπάθεια δεν σταματά, οι ευκαιρίες είναι πολλές και στο τέλος θα ανταμειφθούν.

Συγχαίρουμε λοιπόν θερμά τους παρακάτω αθλητές και αθλήτριες του τμήματος που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία:


ΖΩΤΟΣ ΔΑΝΙΗΛ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΗΧΑΝ. ΠΑΡΑΓ. &ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΞΑΝΘΗ

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡ. ΜΗΧΑΝ. & ΜΗΧ. ΥΠΟΛΟΓ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΑΡΑΜΠΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΚΟΤΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΜΑΤΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΗΧΑΝ. ΠΛΗΡΟΦ. ΣΥΣΤΗΜ. ΣΑΜΟΣ

ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΜΑΡΚΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

ΠΑΙΤΑΡΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΙΤ. ΜΗΧΑΝ. ΞΑΝΘΗ

ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗ ΣΟΝΙΑ ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΡΑΔΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΤΑΝΑΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΕΦΑΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

ΤΣΙΟΤΣΙΟΥ ΖΩΗ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΦΡΕΓΓΙΔΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑΜΗΧΑΝ. ΜΗΧΑΝ ΤΕ ΤΕΙ ΚΟΖΑΝΗΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.