Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

«3rd Toumpa River Party»: Ένα ιδανικό Σαββατόβραδο για νέους από 8 έως 94 ετών, στο Γαλλικό Κιλκίς

Υπογράφει το "Στέκι νέων Γαλλικού"
Το «3rd Toumpa River Party» θα πραγματοποιηθεί και φέτος στον Γαλλικό Κιλκίς, το Σάββατο 20 Αυγούστου στις 22.00. Φέτος θα βρίσκονται στο μουσικό κομμάτι του πάρτι οι « Πανταχού ΑΠΩΝ» σε ένα πολύ ωραίο live που θα ξεσηκώσει, ο Dj Dimitris Lelakis και ο Dj Iou οι οποίοι με τις ξένες και ελληνικές επιλογές τους θα απογειώσουν το πάρτι σε υψηλά standards. 


Η συγκεκριμένη ενέργεια οργανώνεται εδώ και 3 χρόνια, από το «ΣΤΕΚΙ ΝΕΩΝ ΓΑΛΛΙΚΟΥ» , μια πραγματική παρέα 20 ατόμων που με την βοήθεια του «ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΎ ΣΥΛΛΟΓΟΥ “O ΕΧΈΔΩΡΟΣ”» προσπαθούν να κάνουν κάτι διαφορετικό και όμορφο για τον Γαλλικό και για το Κιλκίς γενικότερα.

Την πρώτη χρονιά ξεκίνησε σαν μια φιλική μάζωξη που εν τέλει μάζεψε 150 άτομα, την δεύτερη όντας οργανωμένο δημιουργήθηκε κάτι αναπάντεχο με τριπλάσιο κόσμο και επιτυχώς ήρθε η τρίτη που αναμένεται να είναι και η καλύτερη, το ερχόμενο Σάββατο!

To πάρτι έχει πάρει την ονομασία λόγω της τοποθεσίας που βρίσκεται λίγο έξω από το χωριό και ονομάζεται Τούμπα. Τα μεγάλα λευκά φώτα που λούζουν τα ψηλά δέντρα της τοποθεσίας και η μουσική, κάνουν τον χώρο αντιληπτό από μεγάλη απόσταση, όποτε η προσέλευσή σας θα είναι αρκετά εύκολη.

Καλεσμένοι είναι όλοι, αυτοί που είναι νέοι, αυτοί που νιώθουν νέοι, αυτοί που λατρεύουν τα πάρτι, αυτοί που βαρέθηκαν τα ίδια και θέλουν εκείνο το διαφορετικό, αυτοί που τους αρέσει η φύση, αυτοί που θέλουν να είναι με φίλους το Σαββατόβραδό τους και να δουν ένα Κυριακάτικο ξημέρωμα μαζί.

Τον Αύγουστο,
το προτελευταίο Σάββατο του Αυγούστου,
στον Γαλλικό, στις 22.00,
για το ξημέρωμα που μας ανήκει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.