Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς προς τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ 2016

Υπογράφει ο Δημήτρης Σισμανίδης
Δήμαρχος Κιλκίς
"Συγχαίρω θερμά όλους τους νέους επιστήμονες του Δήμου Κιλκίς για την επιτυχή είσοδό τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Η εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας είναι προϊόν συστηματικής προσπάθειας και κόπου που ανταμείβονται και οι βάσεις αυτές τους προσφέρουν την ευκαιρία να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν επιτυχώς τις σπουδές τους στον τομέα επιλογής τους. Συγχαρητήρια αξίζουν και στο οικογενειακό περιβάλλον και στους εκπαιδευτικούς που συνέδραμαν ποικιλοτρόπως στη στήριξη των νέων φοιτητών.

Στους αποφοίτους που οι επιδόσεις τους ήταν κατώτερες των προσδοκιών τους, έχω να πω, ότι έχουν μπροστά τους πολλές ευκαιρίες για να τα καταφέρουν θαυμάσια στο μέλλον, είτε συνεχίσουν την προσπάθειά τους στην κατεύθυνση της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης είτε αναζητήσουν νέους επαγγελματικούς ορίζοντες.

Ευχής έργον είναι όλο το έμψυχο, επιστημονικό και μη, δυναμικό του τόπου μας να μπορέσει να βρει σύντομα μια δημιουργική διέξοδο στην εργασία."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.