Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Χατζησάββας: O Σύριζα με τον εκλογικό νόμο αποπροσανατολίζει την κοινωνία



Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Κιλκίς, Χρήστος Χατζησάββας στην ομιλία του στην ολομέλεια της βουλής κατά την συζήτηση για τον εκλογικό νόμο αρχικά είπε πως ο Σύριζα προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την ελληνική κοινωνία από τα πραγματικά προβλήματα των Ελλήνων.
Απαντώντας στου βουλευτές της ΝΔ σχετικά με το επιχείρημα της ακυβερνησίας στην χώρα είπε πως ξέχασαν ότι όλοι μαζί την 14η Αυγούστου το 2015 ψήφισαν το τρίτο Μνημόνιο και στην συνέχεια ψήφισαν και τα επαχθή μνημονιακά μέτρα του Σύριζα.

Κλείνοντας, ανέφερε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την συνταγματική αναθεώρηση, την ψήφο των ομογενών, το πλαφόν του 3% και την μείωση των βουλευτών σε 200.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.