Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Το Κιλκίς τίμησε τον Προφήτη Ηλία - Φωτογραφίες

Με θρησκευτική κατάνυξη και πνευματική χαρά εκατοντάδες Κιλκισιώτες τίμησαν τον Άγιο ένδοξο Προφήτη Ηλία, παραμονή της εορτής του, στο μικρό και όμορφο καθώς και προσφάτως ανακαινισμένο Παρεκκλήσιο του λίγο έξω από την πόλη του Κιλκίς. Του Αρχιερατικού πανηγυρικού Εσπερινού χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο, πλαισιούμενος από Ιερείς και Διακόνους της Ι. Μητροπόλεως.

Παρόντες ανάμεσα στους ευσεβείς πιστούς ήταν και τα μέλη της Συντεχνίας Αρτοποιών ν. Κιλκίς "ο Προφήτης Ηλίας" με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Νικόλαο Χατζηεφραιμίδη και το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Παπαδάκης, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς κα. Μαρία Τσοπούλου και ο πρώην Βουλευτής κ. Θόδωρος Πασσαλίδης.

Όπως ανακοινώθηκε στους πιστούς οι εργασίες ανακαίνισης και αποκατάστασης θα συνεχισθούν και στον αύλειο χώρο, για να αποτελεί και πάλι το Παρεκλήσιο του Προφήτη Ηλία "κόσμημα" για την τοπική κοινωνία του Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.