Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Στον απόηχο ή « στον κουρνιαχτό» των εσωκομματικών εκλογών ΠΑΣΟΚ Κιλκίς

Υπογράφουν ο Κώστας Ραμπίδης και η Θεοδώρα Παπαδοπούλου
"Δε βγαίνει πια αριθμητικά το «ΕΜΕΙΣ» και οι «ΑΛΛΟΙ» στο πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑΣΟΚ. Ως εκ τούτου δεν έχουν κανένα νόημα οι όποιες ομαδοποιήσεις. Είναι το λιγότερο αστείες. Μακριά από εμάς λοιπόν αυτές οι λογικές και συνακόλουθα πρακτικές..
Από την άλλη η εποχή των παραγόντων, των μηχανισμών και των αποκλεισμών έλαβε τέλος οριστικά. Οι αποκλεισμοί υποψηφίων, στη σημερινή πραγματικότητα, αποτελούν μη ανεκτή ανοησία. Οι ίντριγκες αφορούν πλέον μόνο όσους έχουν πολιτικό και ηθικό έλλειμμα. Όποιοι δεν το κατανοούν αυτοπροσδιορίζονται ως τέτοιοι (ελλειμματικοί).

Η πολιτική απαιτεί γνώση, πληροφόρηση, ειλικρίνεια, διαφάνεια και συνέπεια. Οι πολιτικοί φορείς που θα συνεχίσουν να στηρίζονται στο μικρό επικοινωνιακό κεφάλαιο των πάσης φύσεως παραγοντίσκων, είναι εξ ορισμού νεκροί.

Πολιτική παιδεία, ήθος, αξιοπιστία και διάλογος. Αυτά είναι τα προαπαιτούμενα ενός κομματικού οργανισμού που επιχειρεί, αξιοποιώντας τα λάθη του παρελθόντος, να ανακάμψει και ταυτόχρονα να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα στο σχεδιασμό αλλά και την εφαρμογή όλων όσων πρέπει να γίνουν για την ανάταξη της ελληνικής κοινωνίας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.