Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Στο στόχαστρο «κιτρινιστών» η ALUMIL για λίγες εκατοντάδες …ευρώ!

Πηγή: alunet.gr
Ένα «κίτρινο» δημοσίευμα την εβδομάδα αυτή σε ένα «ενημερωτικό» site που είχε στόχο την ALUMIL και το οποίο αναπαράχθηκε με την δημοφιλή – στην χώρα μας – μέθοδο του copy/paste από μερικά άλλα αμφιβόλου δημοσιογραφικής δεοντολογίας sites και blocks (κάποιο μάλιστα έγραψε «αποκλειστικά» ότι έγινε και αίτηση πτώχευσης!), σίγουρα αναστάτωσε τον κλάδο λίγες ημέρες μετά τα εγκαίνια του φανταστικού showroom της εταιρίας στη Θεσσαλονίκη, του μεγαλύτερoυ και πληρέστερoυ εκθεσιακού χώρου κουφωμάτων της Ελλάδoς.

Και ο πλέον αδαείς, διαβάζοντας το δημοσίευμα αυτό, σίγουρα θα αναρωτήθηκε το που αποσκοπεί και μάλιστα σε μία περίοδο όπου από την εταιρία έχει ανακοινωθεί η αύξηση των πωλήσεων κατά 20 εκατ. ευρώ το 2015 και ανάλογη αύξηση πωλήσεων το α’ εξάμηνο του τρέχοντος έτους, με προοπτική η φετινή χρονιά να κλείσει οριακά κερδοφόρα για τον όμιλο μετά από 8 χρόνια ζημιών.

Κάποιες πληροφορίες λένε ότι στο συγκεκριμένο site δεν δόθηκε την περασμένη εβδομάδα διαφημιστικό banner – αξίας λίγων εκατοντάδων ευρώ – για τα εγκαίνια του showroom ενώ προτιμήθηκαν κάποια άλλα sites. Να υποθέσουμε ότι το γεγονός αυτό ήταν μία «εκδικητική» δημοσιογραφική πρακτική; Δεν θέλουμε να το πιστέψουμε!…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.