Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Σπουδαία δωρεά προς το Νοσοκομείο Κιλκίς

Σε μια σπουδαία δωρεά προς το Νοσοκομείο Κιλκίς προχώρησε ο Φιλανθρωπικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδεισίου Ρόδου «Αγία Μαρίνα», με στόχο την αναβάθμιση της λειτουργικότητας των κλινικών και τη βελτίωση των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών του στους πολίτες του νομού.

Συνολικά, στο Νοσοκομείο του Κιλκίς παραδόθηκαν 10 τόνοι ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, στον οποίο συμπεριλαμβάνονται ένας υπερηχοτομογράφος, 2 καρδιογράφοι, 2 ειδικά εξεταστικά κρεβάτια και μία εξεταστική πολυθρόνα ΩΡΛ, τραπέζια μαιευτικής, 25 τροχήλατα αμαξίδια, 35 νοσοκομειακά κρεβάτια με τα στρώματά τους, 10 καρέκλες ντους, 18 καθίσματα τουαλέτας για αναπήρους, 2 ιατρικές τσάντες με χειρουργικά εργαλεία, 25 τροχήλατα πι, 70 ζεύγη πατερίτσες, νοσοκομειακός ιματισμός, είδη υγιεινής για παιδιά και εγκύους, στολές για το προσωπικό, κ.α.

Η εν λόγω δωρεά, εντάσσεται στις συντονισμένες προσπάθειες του Συλλόγου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του ελληνικού Συστήματος Υγείας λόγω κρίσης και υποχρηματοδότησης. Ήδη, πέραν του Νοσοκομείου Κιλκίς έχουν επωφεληθεί της πρωτοβουλίας του Συλλόγου και τα Νοσοκομεία Ρόδου, Σάμου και Μυτιλήνης, καθώς και το Κέντρο Χρόνιων Παθήσεων ΚΟΛΥΜΠΙΑ Ρόδου. Ειδικότερα, και στα 5 αυτά Ιδρύματα έχουν επιδοθεί συνολικά 38 τόνοι νοσοκομειακού ιατρικοτεχνολογικού εξοπλισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσφορά προέρχεται από δωρεές σουηδικών Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων.

Το Νοσοκομείο Κιλκίς επελέγη από τον Σύλλογο που έχει την έδρα του στη Ρόδο, μετά από επιθυμία της Προέδρου του κ. Αναστασίας Σταυριανού- Γεωργιάδη, όσο και του συζύγου της ιατρού- καρδιολόγου Γεωργίου Γεωργιάδη, που κατάγεται από τον οικισμό Καμπάνη της Δημοτικής Ενότητας Γαλλικού.
Όπως αναφέρει σε σημείωμά της η Πρόεδρος του Συλλόγου, «στα μέσα του φετινού Μαρτίου επικοινωνήσαμε με τον αναπληρωτή Διοικητή κ. Μπαλαμπανίδη και καταγράψαμε τις ανάγκες των κλινικών του νοσοκομείου Κιλκίς. Φροντίσαμε για την γρήγορη αποστολή του νοσοκομειακού υλικού οδικώς, και μας έδωσε μεγάλη χαρά, η ικανοποίηση μεγάλων αναγκών του νοσοκομείου. Ήταν ένα τάμα στο νοσοκομείο αυτό στη μνήμη της Ματρώνας Τερζοπούλου, μητέρας του γιατρού ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ...

Η πρωτοβουλία μας αυτή δεν θα μπορούσε να ευοδωθεί χωρίς την συνεργασία της Σουηδικής συντονίστριας humanbridge, και την έμπρακτη στήριξη των χορηγών μας και για τον λόγο αυτό ευχαριστούμε θερμά τον χρυσό χορηγό μας-ATTIKA GROUP- BLUE STAR FERIES και ειδικά το ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ, τον χορηγό μας ΤΣΙΡΙΚΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ, και την άριστη συνεργασία της SEAGOLINES».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.