Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Συναυλία αγάπης απ’ την Ιερά Μητρόπολη Κιλκισίου και το καλλιτεχνικό σύνολο "πόλις"

Μια όμορφη βραδιά απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στο ανοιχτό Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς το βράδυ της Τετάρτης 13 Μαΐου 2016, στην «Συναυλία αγάπης» που συνδιοργάνωσαν η Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου και το Πολιτιστικό και Καλλιτεχνικό Σύνολο "Πόλις".

Αντί εισιτηρίου οι συμμετέχοντες πρόσφεραν είδη τροφίμων και ατομικής καθαριότητας ώστε να στηρίξουν τις δομές της φιλανθρωπικής δράσης της Ι. Μητροπόλεως όπως τα συσσίτια και τα ενοριακά παντοπωλεία που διανέμουν 400 δέματα τροφίμων τέσσερις φορές το χρόνο και την παροχή υλικών στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς.

Οι ερμηνευτές και οι μουσικοί του Συνόλου του «Πόλις» απέδωσαν αριστοτεχνικά ποιοτικά τραγούδια μεγάλων Ελλήνων Συνθετών όπως Τσιτσάνη, Λοΐζου, Χατζηδάκι, Πλέσσα κ.α. υπό τη σεμνή διεύθυνση του Προέδρου του Συλλόγου και μαέστρου κ. Νίκου Σπυρλιάδη ενώ ενδιάμεσα στις μουσικές ενότητες η φιλόλογος κα. Μελίνα Μιχαηλίδου διάβασε κείμενα αφιερωμένα στην αγάπη.

«Θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς όλους, που έρχονται μετά τις ευχαριστίες μου προς τον φιλάνθρωπον Θεόν, ο Οποίος μας επεφύλαξε μια ωραιότατη βραδιά προκειμένου να στηρίξουμε τον συνάνθρωπο μας. Στα μάτια όλων σας βλέπω ότι η αγάπη και η ελπίδα ζει, και ζει γιατί αγαπάμε τον Θεό και τον άνθρωπο. Και αυτή η προσέγγιση του Θεού με τον άνθρωπο είναι ο παράδεισος εν αντιθέση με την απομάκρυνση που αποτελεί την κόλαση» είπε στον σύντομο χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ απονέμοντας το μετάλλιο της Ι. Μητροπόλεως με τους Πολιούχους Πέντεκαιδεκα Ιερομάρτυρες στον κ. Σπυρλιάδη για την άψογη συνεργασία και υποστήριξη του στο πολυσχιδές έργο της Ι. Μητροπόλεως.

Την εκδήλωση, της οποίας τη διοργανωτική είχε ο Αρχιμανδρίτης π. Ιωακείμ Παπαδόπουλος, άνοιξε ο Θεολόγος κ. Χρήστος Καναρόπουλος, συνεργάτης της Ι. Μητροπόλεως και το μουσικό πρόγραμμα παρουσίασε το μέλος του «Πόλις» κα. Ζωή Τζίμητρα. Μεταξύ των άλλων τιμητική ήταν η παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Πρόνοιας Δ. Κιλκίς κ. Δημητρίου Τσαντάκη και του Δημοτικού Συμβούλου κ. Κωνσταντίνου Παπαδάκη. Την υποστήριξαν δε μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατοίκων Μ. Βρύσης, του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ακρίτες» Επταλόφου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποντίων Πικρολίμνης, των Προσκόπων του Κιλκίς, του Τμήματος Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς. με την αρωγή του Δήμου Κιλκίς και της ALUMIL.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.