Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Συλλυπητήρια Γκουντενούδη για τον θάνατο του Βασίλη Σεργιαννίδη

"Η εκδημία του Βασίλη Σεργιαννίδη στερεί από τον τόπο μας αλλά και από τη χώρα έναν άνθρωπο της δράσης, της καινοτομίας, της τόλμης, της ακατάπαυστης δουλειάς και της προσφοράς. Παράλληλα στερεί από όλους μας μια διαρκή παρουσία στα καθ’ ημάς κοινά πράγματα. Τα στοιχεία αυτά που κατ’ εξοχήν χαρακτήριζαν τον Βασίλη Σεργιαννίδη, είναι αυτά που ο τόπος, η χώρα και η κοινωνία έχουν σήμερα περισσότερη ανάγκη από ποτέ.
Ο εκλιπών είχε «πολιτογραφηθεί» στη συνείδηση των συμπολιτών μας ως Κιλκισιώτης Πολίτης. Τόσο λόγω της πολύχρονης και πολυσχιδούς επιχειρηματικής του δράσης και των θέσεων εργασίας που είχε δημιουργήσει, αλλά κυρίως λόγω της αδιάλειπτης επαφής του με την κοινωνία, τους φορείς και τους πολίτες σε όλο το νομό.

Ο Βασίλης Σεργιαννίδης αγάπησε τον τόπο μας και το απέδειξε έμπρακτα. Και ο τόπος μας όμως τον αγάπησε με αποτέλεσμα το «ισοζύγιο» να είναι δίκαιο. Αυτός ο τόπος και εμείς οι άνθρωποί του, θα τον θυμόμαστε για πάντα.

Ελαφρύ το χώμα.

Ο Δήμος Παιονίας αντί στεφάνου στη μνήμη του εκλιπόντα, θα ενισχύσει οικονομικά το Γενικό Νοσοκομείο Γουμένισσας για αγορά φαρμακευτικού και αναλώσιμου υλικού."

Ο Δήμαρχος Παιονίας
Χρήστος Π. Γκουντενούδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.