Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Σε εξετάσεις μαύρων ζωνών η "Τόλμη" Κιλκίς με τρεις αθλητές/τριες

Δελτίο τύπου Τόλμης Κιλκίς
Εξετάσεις μαύρων ζωνών της ελληνικής ομοσπονδίας ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.) διεξήχθησαν την Κυριακή 26/06/2016 στο κλειστό γυμναστήριο Βασιλικών. Υπεύθυνη για την διεξαγωγή στην Βόρεια Ελλάδα είναι η Ε.ΤΑ.Β.Ε. και στη Νότια η Ε.ΤΑ.Ν.Ε. 

Σε τρία τερέν εξετάστηκαν όλοι οι υποψήφιοι με το 1ο στα Poomsae, το 2ο Habon Kyorugi & Hosinsul και το 3ο θραύσεις και θεωρία. Ο χρόνος που απαιτείται για την σωστή εκμάθηση προκειμένου οι αθλητές-τριες να διεκδικήσουν και πετύχουν είναι 6 έτη συνεχούς άσκησης για 1 poom/dan και με συμμετοχή στο αγωνιστικό kyorugi. Η συμμετοχή των αθλητών-τριών ήταν πολύ μεγάλη και ανερχόταν στους 320 συνολικά σε διάφορα Poom/Dan. Διευκρινίζουμε ότι τα Poom είναι μαύρη ζώνη παίδων/κορασίδων.

Σε αυτήν την εξεταστική συμμετείχε και ο Α.Σ. "Η Τόλμη" Κιλκίς με τους αθλητές-τριες:

1) Ημερίδης Άγγελος, 1ο Poom

2) Καλφοπούλου Μαρία, 1ο Dan

3) Κουτσός Αριστείδης, 2ο Dan

4) Κουτσού Δήμητρα, 2ο Dan

Η καλή προετοιμασία με επιμονή και άπειρες επαναλήψεις μαζί με τους προπονητές στο σύλλογο αναλυτικά για όλη την ύλη των εξετάσεων έφερε την ομάδα με καλή παρουσία διεκδικώντας τον βαθμό με μεγάλη πιθανότητα επιτυχίας. Είναι μεγάλη τιμή δηλώνει ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος που ο προπονητής Λεμονίδης Γεώργιος κρίθηκε από το Δ.Σ της Ομοσπονδίας ΕΛ.Ο.Τ. και την Ε.ΤΑ.Β.Ε. σύμφωνα με τον βαθμό kukkiwon και με μεγάλες εμπειρίες σε πολλούς τομείς όπως και στην διαιτησία συμμετέχοντας σε διεθνείς διοργανώσεις να είναι επίσημος εξεταστής της ΕΛ.Ο.Τ.

Συγχαρητήρια έδωσαν οι προπονητές του συλλόγου για την καλή παρουσία των υποψηφίων. Αναμένονται τα αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.