Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Πήρε και τον Χάρη Τσαμτζίδη ο Κιλκισιακός

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Πέμπτη μετεγγραφή για τον Κιλκισιακό, καθώς παίκτης της ομάδας είναι από τη Παρασκευή και ο Χάρης Τσαμτζίδης. Ο 28χρονος μεσοαμυντικός έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ποδοσφαιρικής του καριέρας στον Ατρόμητο Παλαιού Αγιονερίου, ενώ πέρσι το πρώτο εξάμηνο αγωνίστηκε στον Επτάλοφο.

Κύμα ανανεώσεων
Από τον Ιανουάριο και μετά ο Κιλκισιακός ενισχύθηκε με παίκτες εγνωσμένης αξίας, και με το ρόστερ που υπήρχε ήδη έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Φυσικά σκοπός ήταν να παραμείνουν όλοι στην ομάδα.

Τη φανέλα του Κιλκισιακού θα συνεχίσουν να φορούν και την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 οι Σπύρος Ματεντζίδης, Κώστας Λογγινίδης, Μπάμπης Μαυροκεφαλίδης, Νίκος Ζάικος, Γιώργος Βέργος, Στάθης Παπαδόπουλος, Σάββας Παπαδόπουλος, Γιάννης Βαχανελίδης, Βασίλης Ρετσινάς, Θοδωρής Πολύζος, Παναγιώτης Μωυσίδης, Βασίλης Δασκάλου, Τηλέμαχος Παπαδόπουλος, Χρήστος Παρπουτσής, Στάθης Νικολαϊδης και Στέλιος Κουραλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.