Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Επιστολή Χατζηδάκη προς τα μέλη της ΝΔ

Υπογράφει ο Κωστής Χατζηδάκης 
Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας
"Aγαπητοί φίλοι της Νέας Δημοκρατίας,
Στις 16 Ιουνίου 2016 μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ανακοινώσαμε την έναρξη διαβούλευσης για την κατάρτιση του Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας σε 3 επίπεδα. Με τους κοινωνικούς φορείς, με τις κομματικές οργανώσεις, αλλά και με κάθε πολίτη ξεχωριστά μέσω της ηλεκτρονικής διαβούλευσης. Συνεχίζουμε την παράλληλη προσπάθειά μας μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

Οι πολίτες έχουν ήδη ανταποκριθεί πολύ θετικά στην ηλεκτρονική διαβούλευση. 21.000 συμπολίτες μας έχουν ήδη καταγράψει τις απόψεις τους πάνω σε πραγματικά διλήμματα πολιτικής.

Σας καλώ να συμμετάσχετε, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, στη διαβούλευση για το πρόγραμμα που έχει στόχο να αναδείξει το δικό μας ελληνικό, αξιόπιστο σχέδιο που θα δώσει ευκαιρίες και προοπτικές στους πολλούς. Βοηθήστε μας να χτίσουμε την ελπίδα της αλήθειας.

Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιό μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://diavoulefsi.nd.gr μέχρι 29 Ιουλίου."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.