Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Επίσκεψη του Βουλευτή Ν.Δ. Γεώργιου Κασαπίδη στο Δήμο Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Δευτέρα 25 Ιουλίου ο Δήμαρχος Παιονίας, κ. Χρήστος Γκουντενούδης υποδέχτηκε στο γραφείο του τον υπεύθυνο του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Ν.Δ. και Βουλευτή Κοζάνης, κ. Γεώργιο Κασαπίδη o οποίος σε συνεργασία με τον Βουλευτή Κιλκίς της Ν.Δ. κ. Γιώργο Γεωργαντά περιόδευσε στο N. Κιλκίς.

Τον Βουλευτή συνόδευαν ο Γραμματέας της ΝΟ.Δ.Ε., κ. Μηνάς Παπαδόπουλος και ο Πρόεδρος της ΔΗΜ. ΤΟ. Ν.Δ. Παιονίας, κ. Αστέριος Τάτσης ενώ στην σύσκεψη παρευρέθησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παιονίας, κ.κ. Θ. Απουσίδης, Γ. Φράγκος, Ι. Συμεωνίδης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, κ. Θ. Ανθρακίδης.

Ο κ. Κασαπίδης ευχαρίστησε τους παρισταμένους για την υποδοχή και έπειτα ακολούθησε διαλογική συζήτηση σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί στην περιοχή μας. Μεταξύ άλλων ετέθη ένα μείζον ζήτημα που ταλανίζει τον αγροτικό κόσμο της περιοχής, η άρδευση των καλλιεργειών και συγκεκριμένα η λειτουργία του αρδευτικού δικτύου Αρτζάν – Αματόβου το οποίο σε πλήρη ανάπτυξη εξυπηρετεί την άρδευση 25.000 στρεμμάτων.

Η επίσκεψη του Βουλευτή ολοκληρώθηκε με συνάντηση που είχε με καλλιεργητές της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Παιονίας ακούγοντας τα προβλήματα τους και αναπτύσσοντας της προτάσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.