Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

"Ενημέρωση σχετικά με την εμφάνιση φιδιού στο Νοσοκομείο Κιλκίς"

Υπογράφει η Μαρία Βλάχου
Διοικήτρια του Νοσοκομείου Κιλκίς
"Με αφορμή δημοσιεύματα σε έντυπα ηλεκτρονικά και τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με την εμφάνιση φιδιού στον χώρο των πλυντηρίων, διενεργείται, κατ´εντολή της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Κιλκίς, προκαταρκτική εξέταση για τη διερεύνηση του περιστατικού. 

Η νέα Διοίκηση, η οποία έχει αναλάβει καθήκοντα εδώ και μόλις δύο μήνες, με υψηλό αίσθημα ευθύνης προκειμένου να βελτιώσει τις συνθήκες λειτουργίας του νοσοκομείου προς όφελος των πολιτών αλλά και των εργαζομένων έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ανακαίνιση – αναδιαρρύθμιση του χώρου των πλυντηρίων, καθώς και της προμήθειας του κατάλληλου εξοπλισμού. 

Επίσης, έχει ολοκληρώσει τις διαγωνιστικές διαδικασίες για την ανάθεση υπηρεσιών απεντόμωσης και μυοκτονίας στους χώρους του Νοσοκομείου και αναμένεται άμεσα η υπογραφή της σχετικής σύμβασης με τον ανάδοχο. Τέλος, θεωρούμε υποχρέωσή μας να επιβεβαιώσουμε τους πολίτες του Κιλκίς ότι ουδεμία ανησυχία πρέπει να έχουν για τις υπηρεσίες που προσφέρει το νοσοκομείο μας."

1 σχόλιο:

  1. Πολλοί οι κακοπροαίρετοι , όταν το κτίριο βρίσκεται μέσα σε φυσικό περιβάλλον θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο, αμέσως όμως οι ΚΑΛΟΙ φίλοι του νοσοκομείου Κιλκίς να το διαφημίσουν. Αυτοί φαίνεται ζούσαν στη Αθήνα, που στο κέντρο δεν έχουν δεί ούτε κότα ζωντανή.
    Ας δώσουμε την ανάλογη αίγλη στο νοσοκομείο μας, όπως στο σπίτι μας, και μη προσπαθούμε με το παραμικρό να το κατηγορούμε, υπάρχουν άνθρωποι μέσα που κάνουν ηρωικές προσπάθειες για να εξασφαλίσουν την καλή υγεία μας
    ΤΑΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.