Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Που πήγε και που θα πάει ο Σούλης Καζαντζίδης

Δελτίο τύπου Αν. Καζαντζίδη
Ο Πολιτευτής Ν. Κιλκίς της ΝΔ κ. ΑΝΑΣΤAΣΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ παραβρέθηκε την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016, μεταφέροντας μήνυμα του ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ της ΝΔ κ. Κ. Χατζηδάκη, στην εκδήλωση με θέμα “Business Angels & Startups Opportunities: Incentives for Investors” που συνδιοργάνωσαν από κοινού το Ελληνικό Δίκτυο Επιχειρηματικών Αγγέλων (ΗeΒΑΝ) η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας Α.Ε. (Α.Ζ.Κ. Α.Ε.), ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η προθερμοκοιτίδα ΟΚ Thess στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο Πολιτευτής της ΝΔ μετέφερε τις ευχές του Αντιπροέδρου του κόμματος για καλή επιτυχία των εργασιών της ημερίδας και εκφώνησε χαιρετισμό / ομιλία του κ. Χατζηδάκη ο οποίος σημειωτέον είχε προσκληθεί να συμμετάσχει αλλά λόγω βεβαρημένου πολιτικού προγράμματος δεν κατέστη δυνατή η φυσική παρουσία του στην ενδιαφέρουσα εκδήλωση.

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016
O Πολιτευτής Ν. Κιλκίς ΝΔ κ. Αναστάσιος Καζαντζίδης το Σάββατο 16 Ιουλίου 2016 θα παραστεί στην πολύ σημαντική ημερίδα που διοργανώνει ο Τομέας Εσωτερικών, o Toμέας Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και ο Δήμος Σιθωνίας (στο Πολιτιστικό/Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Σιθωνίας στη Νικήτη Χαλκιδικής) με θέμα : Διοικητική Μεταρρύθμιση και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση στο Κράτος, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση αποδεχόμενος σχετική πρόσκληση των Υπευθύνων Τομεαρχών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.