Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

"Μιχάλη Βασιλειάδη σ' ευχαριστούμε θερμά"

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς
Στην λαϊκοποντιακή βραδιά του Καφέ Νιρβάνα Κιλκίς μοίρασαν λαχεία οι εθελοντές του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας για οικονομική ενίσχυση.

Καταφέραμε με την συμμετοχή μας στην εκδήλωση αυτή με τη λαχειοφόρο να μαζευτεί ένα αρκετά σημαντικό ποσό από τον κόσμο που άπλωσε το χέρι να γίνει στήριγμα στο αδιέξοδό μας το οικονομικό και να μας ανοίξει μια πόρτα ανάσας στο θέμα ενοικίου του νέου χώρου στέγασης μας.

Θέλω να πω θερμά ευχαριστώ καταρχήν στον ιδιοκτήτη του καφέ Νιρβάνα στην Ευκαρπία Κιλκίς τον κ. Μιχάλη Βασιλειάδη που μας επέτρεψε να έχουμε λαχειοφόρο αντί να κάνει ο ίδιος για το μαγαζί του. 

Ο κ. Μιχάλης θεώρησε ότι προέχει το δικό μας φλέγον οικονομικό ζήτημα για το αδιέξοδο που περνάμε με τα ενοίκια. Είναι η πιο μεγάλη πράξη αλληλεγγύης που μακάρι να γίνει παράδειγμα προς μίμηση από κάποιους συλλόγους και φορείς.

Θερμά ευχαριστώ επίσης τον κόσμο που στήριξε τη λαχειοφόρο μας και τους εθελοντές που ήταν εκεί για την πώληση των λαχείων. 

Με την βοήθεια του κόσμου θα μπορούμε να λύσουμε προσωρινά το μεγάλο μας πρόβλημα με τη αλλαγή στέγασης μας που είναι με ενοίκιο ενώ ήδη μας παραχωρήθηκε αποθήκη δωρεάν από τον κ. Τατίδη Νικόλαο πρέπει να έχουμε και ένα γραφείο κεντρικά.

Με τη δική σας στήριξη στη λαχειοφόρο αγορά μας θα μπορέσουμε να λύσουμε το πρόβλημα μας για κάποιους μήνες και μετέπειτα με χορό ή κάποια επιχορήγηση το χειμώνα.

Σταθείτε πλάι μας να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το Θεάρεστο Έργο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.