Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

"Άκου τι είπαν" στο Γαλλικό Κιλκίς

Με στόχο τη συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας (ρύζι, μακαρόνια, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη κτλ) και ειδών ρουχισμού, το Στέκι Νεολαίας Γαλλικού - Πολιτιστικός Σύλλογος Εχέδωρος Γαλλικοί σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Ανάσα Ευαισθησίας» διοργανώνει ένα «παιχνίδι φιλανθρωπίας» την Κυριακή 24 Ιουλίου 2016 στις 20:00 στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου του Γαλλικού "Εχέδωρος".

Η σχετική ανακοίνωση:


«Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις στην ερώτηση….»

Νομίζεις πως εσύ και η παρέα σου ξέρετε τις απαντήσεις;

Οι ερωτήσεις ανατρεπτικές, οι απαντήσεις απρόβλεπτες. Γνώσεις, κοινή λογική, φαντασία και χιούμορ επιστρατεύονται για να οδηγήσουν τις παρέες προς τη νίκη.

Φτιάξε την ομάδα σου (4 ατόμων), δώσε της ένα δυνατό όνομα και έλα να περάσουμε ένα απόγευμα γεμάτο παιχνίδι, πλάκα και φιλανθρωπικό χαρακτήρα!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να παίξετε στο παιχνίδι θέλουμε να φέρετε τρόφιμα μακράς διαρκείας (πχ. ρύζι, μακαρόνια, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη κτλ) ή είδη ρουχισμού.

Τα είδη θα διατεθούν στον Σύλλογο Ανάσα Ευαισθησίας» του Ν. Κιλκίς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.