Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

"Ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη"

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
Όταν η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά στηρίζουν το φιλανθρωπικό έργο της Ανάσας Ευαισθησίας παίρνεις μεγάλη δύναμη να συνεχίσεις.

Ως Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς και ως άνθρωπος θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Συλλόγους που σκορπούν πολιτισμό και σεβασμό στην αλληλοϋποστήριξη. Πολιτισμός είναι να σταματάμε την ανέχεια την φτώχεια και κάποιοι ξέρετε να στηρίζετε το σκοπό του Πολιτιστικού σας Συλλόγου ολοκληρωμένα με δράσεις διάδοσης πολιτισμού και σύμπραξης σε φορείς που χρειάζονται στήριξη!
Στη μικρή μας πόλη αποδείξατε έμπρακτα πέραν των χορών ότι κάποιοι κάνετε σημαντικές κινήσεις αρκεί να στηρίξετε σιωπηρά τον αγώνα ενός συλλόγου που προσπαθεί για τον συνάνθρωπο.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλλικού και το Στέκι Νεολαίας Γαλλικού μας στάθηκαν ακόμη μια φορά με ένα όμορφο τηλεπαιχνίδι πού διοργάνωσαν την Κυριακή 24/7/2016 στις 20.00 στο χώρο του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλλικού "Ο Εχέδωρος".
Το όμορφο τηλεπαιχνίδι "Άκου τι είπαν" εκτός του ότι διασκέδασε τον κόσμο είχε απώτερο σκοπό την συλλογή τροφίμων ρούχων παιχνιδιών ειδών υγιεινής για τις άπορες οικογένειες τού Συλλόγου μας. Σε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο, τον Πρόεδρο Αλέξανδρο Σαββίδη, την Δημοτική Σύμβουλο Άννα Δημάκη, στη Νεολαία Γαλλικού, στους οργανωτές, συντελεστές και παρουσιαστές όλης αυτής της όμορφης εκδήλωσης με το φιλανθρωπικό τηλεπαιχνίδι αλλά και στον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Η ανθρωπιά, η αλληλεγγύη και η στήριξη που δείχνετε συνεχόμενα μακάρι να βρει μιμητές και σε άλλους συλλόγους να μας προσεγγίζουν με παρόμοιες εκδηλώσεις.
Σας ευχαριστούμε που γίνεστε συνοδοιπόροι έμπρακτα στο Νοιάζομαι - Μοιράζομαι - Στηρίζω τον διπλανό και απλώνετε πάντα αγκαλιά αγάπης και στήριξης στον Σύλλογο Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.