Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Σε διεθνές τουρνουά η Ακαδημία Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς

Σε ένα ακόμα ποδοσφαιρικό ραντεβού φώναξε παρών η Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς. Αυτή την φορά συμμετείχε στο Διεθνές τουρνουά που κάθε χρόνο διοργανώνει ο καθηγητής Σάκης Λάιος στις εγκαταστάσεις του Ατέρμονα Κιλκίς.

Η Ακαδημία συμμετείχε με τμήματα τριών ηλικιακών κατηγοριών (παίδων-προπαίδων και τζούνιορ) και κατάφερε να πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις εντυπωσιάζοντας για άλλη μία φορά.

Μάλιστα, το τμήμα Παίδων με προπονητή τον Β. Παμπορίδη κατάφερε να επιστρέψει με το χάλκινο μετάλλιο καταλαμβάνοντας την Τρίτη θέση, νικώντας στα πέναλτι στον μικρό τελικό την ομάδα του Michingan ΗΠΑ, αφού στο τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 2-2.

Τα αποτελέσματα ανά ηλικιακή κατηγορία ήταν τα παρακάτω:

ΠΑΙΔΕΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-1

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ 2-3

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ –MICHIGAN (2) 1-1

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-MICHIGAN(1) 2-2 (5-4 στα πέναλτι)

ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-8

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΟΥΗΔΙΑΣ 2-2

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ 3-4

ΤΖΟΥΝΙΟΡ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 2-4

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ –ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ 0-7

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-Α.Ε ΛΑΡΙΣΑΣ 1-4

Η Ακαδημία Αλέξανδρος αισθάνεται την ηθική υποχρέωση να συγχαρεί τον Σάκη τον Λάιο και τους συνεργάτες του για τη άρτια διοργάνωση του τουρνουά και να ευχαριστήσει το Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων για την άψογη φιλοξενία.

Συνοδοί-προπονητές-γονείς-φίλοι του παιδικού ποδοσφαίρου και αθλητές χάρηκαν χάρηκαν με την ψυχή τους μια πανέμορφη ποδοσφαιρική γιορτή, όπου συμμετείχαν παιδιά από διάφορα μέρη του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.