Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Αυτός είναι ο πα-τέρας που βίαζε με τον σύντροφό του τον ανήλικο γιο του


Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ναυπλίου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες των δύο (2) ημεδαπών, οι οποίοι συνελήφθησαν στις 8-7-2016, δυνάμει ενταλμάτων σύλληψης του κ. Ανακριτή του Πρωτοδικείου Ναυπλίου, κατηγορούμενοι για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, από κοινού και κατ’ εξακολούθηση.

H υπόθεση βιασμού ενός ανήλικου αυτιστικού αγοριού από τον πατέρα του, μαζί με τον σύντροφό του, προκάλεσαν σοκ στο πανελλήνιο στις 8 Ιουλίου, όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση.

Σήμερα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ναυπλίου, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες και των δύο κατηγορούμενων για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, από κοινού και κατ’ εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

Α) Ισαακίδη Θωμά του Δημητρίου και της Βασιλικής, γεννηθέντα την 13-1-1981 στην Αθήνα, πατέρα του παιδιού




Β) Πετρίδη Πέτρο του Χρήστου και της Αργυρώς, γεννηθέντα την 15-5-1979 στην Αθήνα, σύντροφο του πατέρα



Τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τη σκληρή πραγματικότητα με την οποία ήρθε αντιμέτωπος ο 12χρονος στο σπίτι του πατέρα του και του συντρόφου του είναι ανατριχιαστικές.

Το 12χρονο αυτιστικό αγόρι έπεσε θύμα βιασμού από τον πατέρα του και από τον σύντροφό του όταν πήγε για διακοπές δύο εβδομάδων στο σπίτι του πατέρα του. Η Αστυνομία κινητοποιήθηκε ύστερα από καταγγελία της μητέρας του 12χρονου αγοριού ότι το ζευγάρι των ομοφυλόφιλων ασελγούσαν εις βάρος του.

Το ίδιο το παιδί αποκάλυψε το γεγονός στη μητέρα του όταν επέστρεψε από το Άργος στην Αθήνα, αφού είχε παραπονεθεί στη γιαγιά του, η οποία μετέβη στο Άργος και τον πήγε πίσω στην Αθήνα. Στη συνέχεια ακολούθησε εξέταση από ιατροδικαστή που επιβεβαίωσε το φρικτό γεγονός του βιασμού του ανηλίκου. Ύστερα από τη γνωμάτευση του ιατροδικαστή η Αστυνομική Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, σχημάτισε σχετική δικογραφία, ενώ ο ανακριτής Ναυπλίου εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια από οικείο πρόσωπο και σύνοικό του, όπως και κατάχρησης διανοητικής αναπηρίας ανηλίκου.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν στο Άργος στις 8 Ιουλίου. Από τις σχετικές έρευνες προέκυψε ότι το ζευγάρι ασέλγησε και βίασε κατ’ εξακολούθηση το ανήλικο αγόρι. Μετά την πολύωρη απολογία τους στον ανακριτή του Ναυπλίου ασκήθηκε δίωξη σε βάρος τους, ενώ στη φυλακή οδηγήθηκε ο ένας από τους δύο δράστες.

Ο πατέρας του ανήλικου παιδιού αφέθηκε ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους, καθώς διαπιστώθηκε ότι έχει διαγνωστεί με υψηλό ποσοστό αναπηρίας.
http://www.arcadiaportal.gr/

* ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΝΩΜΗΣ
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Facebook
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Twitter
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Pinterest
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Google+
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Dailymotion
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.