Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Η "Τόλμη" Κιλκίς στους φιλικούς αγώνες Taekwondo WTF στην κατηγορία Baby Cup

Δελτίο τύπου Α.Σ. "Η Τόλμη" Κιλκίς 
Φιλικοί αγώνες Taekwondo WTF στην κατηγορία Baby Cup διεξήχθησαν στις 28 Μαΐου 2016, στο κλειστό γυμναστήριο Λευκόβρυσης Κοζάνης, και στο κλειστό Τρικάλων ταυτόχρονα.

Οι ηλικίες που αγωνίστηκαν ήταν από 2004 έως 2011 ξεχωριστά ανά ζώνη και κιλά. Στόχος της ενέργειας αυτής ήταν η γνωριμία για τους μικρούς και μια εμπειρία παραπάνω αγωνιστικά για τους μεγαλύτερους γεννηθείς 2005, 2006,2007 ενόψει των επίσημων διοργανώσεων. Οι κληρώσεις ήταν ανά τετράδες δίχως νικητή και για επιβράβευση δόθηκαν μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής. Η διαδικασία ήταν άψογη και στις δυο διοργανώσεις με κοινή πορεία την αναβάθμιση του αθλήματος και των αθλητών-ριών αγωνιστικά γιατί το μέλλον τους ανήκει.

Σε αυτές τις δυο διοργανώσεις συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 15 αθλητές-ριες.

Στην Κοζάνη αγωνίστηκαν οι :, Ασμενούδης Γεώργιος 2009, Τσάτσης Αργύρης 2010, Γιαχασίδης Μάριος 2009, Κουλάρα Παρασκευή 2010, Κυριαζοπούλου Ευαγγελία 2010, Μαυρόπουλος Γεώργιος 2006, Σκαρλάτος Χρήστος 2008, Τσαρίδου Ευγενία 2008, Τσαρίδης Στέφανος 2011. Στα Τρίκαλα αγωνίστηκαν οι: Δεληγιαννίδης Ιωάννης 2004, Μέρμηγκας Νικόλαος 2006, Νικολαϊδου Παρθένα 2004, Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης 2005, Καλύβας Παναγιώτης 2008, Καλύβα Ηρώ 2007.

Η προσπάθεια που κατέβαλλαν και η διεκδίκηση για νίκη παρά το μικρό της ηλικίας, μας επισημαίνουν ότι μπορούν, και όλο αυτό από μόνο του επιβάλει την αναγνώριση και επιβράβευση από εμάς ανεξαρτήτου ιδιότητας. Οι μεγαλύτερες ηλικίες αποκόμισαν όσο δύναται σύμφωνα με το επίπεδο τους αγωνιστικά.

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλους τους αθλητές-ριες του συλλόγου που αγωνίστηκαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που έρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.