Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Στην Sigmaland για προπόνηση και παιχνίδι ο Άθλος Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 17/06/2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.30 πραγματοποιήθηκε επίδειξη του αθλήματος tae kwon do (w.t.f.) από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλος Κιλκίς.
Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε στον παιδότοπο Sigmaland του Κοσμά Σιδηρόπουλου με σκοπό την γνωριμία των μικρών μας φιλών που επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις με το άθλημα του tae kwon do (w.t.f.) αλλά και των γονέων τους με το τόσο συναρπαστικό άθλημα που ξεκίνησε ως πολεμική τέχνη αλλά εξελίχθηκε σε ένα ωραίο άθλημα τόσο φιλικό προς τα μικρά παιδιά.

Χρήσιμο όσον αφορά την διαπαιδαγώγηση, την ισόρροπη σωματική ανάπτυξη αλλά και ψυχική ισορροπία και ηρεμία των μικρών παιδιών δίνοντας τα αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση αλλά και αρχές όπως ομαδικότητας,  προσφοράς και σεβασμού προς το άτομο.

Την παράσταση έκλεψαν οι μικροί αθλητές του συλλόγου με τις γυμναστικές τους δεξιότητες. Ακολούθησε αγωνιστική μάχη μεταξύ των αθλητών και η επίδειξη έκλεισε με θραύσεις όπου οι αθλητές μικροί και μεγάλοι καταχειροκροτήθηκαν.

Ο προπονητής Πουντζουκίδης Κων/νος μετά το πέρας της εκδήλωσης δήλωσε ικανοποιημένος και χαρούμενος από το όμορφο θέαμα που προσέφεραν οι μικροί αθλητές του και τόνισε ότι η προσπάθεια που γίνεται στο κομμάτι της διαπαιδαγώγησης των παιδιών ως αθλητές τόσο από τον ίδιο όσο και από τον αξιόλογο αρχηγό ομάδος Μουτσάκη Αναστάσιο φαίνεται τόσο στις επιδείξεις αλλά και στα αποτελέσματα που φέρνουν τα παιδιά στους αγώνες που συμμετέχουν ως αθλητές καθώς είναι το πλέον αναγνωρισμένο Ολυμπιακό άθλημα από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αλλά και μόνη πολεμική τέχνη που συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Κλείνοντας ευχαρίστησε τους γονείς των μικρών αθλητών για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπο του και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι σε όλους ανανεώνοντας το ραντεβού του με τους αθλητές τον Σεπτέμβριο μαζί με την έναρξη της νέας σχολικής σεζόν. Τμήμα αγωνιστικής ομάδας θα διατηρηθεί στο golden athlos 21ης Ιουνίου 43 κάθε Τρίτη και Πέμπτη 19.00-20.00 για μικρούς αθλητές και 20.00-21.00 μεγάλους αθλητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.