Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Σχολή Ποδοσφαίρου Κιλκισιακού: Πετυχημένη η γιορτή λήξης της αγωνιστικής περιόδου

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Την Παρασκευή 17 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Σαλάτς Κιλκίς, η τελετή λήξης της εφετινής αγωνιστικής περιόδου για τη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού!


Μια πραγματική γιορτή για την ακαδημία μας αφού περισσότερα από 300 άτομα βρέθηκαν στο γήπεδο και μας τίμησαν με τη παρουσία τους!

Η γιορτή άρχισε το απόγευμα, με τους μικρούς ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται κόντρα στους μπαμπάδες τους και τις μαμάδες τους, και οι "μάχες" για τη νίκη ήταν πραγματικά μεγάλες!

Οικογενειακά διπλά είχαμε για όλα τα τμήματα του Κιλκισιακού, ενώ το παρών έδωσαν η Γυναικεία ομάδα και η δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού, και φυσικά σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ανδρικής ομάδας.

Εν συνεχεία δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε κάθε έναν από τους ποδοσφαιριστές, και ενημερωτικά φυλλάδια στους γονείς για το τι διδάχθηκαν εφέτος τα παιδιά τους, και το ποια είναι η φιλοσοφία της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού.

Ακολούθησαν χορός υπό τους ήχους του DJ και παιχνίδι, ενώ φυσικά τα hot dogs και οι χυμοί που προσφέρθηκαν δωρεάν από τον Κιλκισιακό είχαν τη τιμητική τους!

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.