Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Eπιτυχημένη η πρώτη Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς
Eπιτυχημένη η πρώτη Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 9 Ιουνίου 2016 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο.

Η μεγάλη προσέλευση των στελεχών που απαρτίζουν την ΝΟ.Σ. της Διοικούσας Επιτροπής Κιλκίς της ΝΔ και η κατάθεση συγκεκριμένων προτάσεων ήταν τα κύρια στοιχεία της άκρως επιτυχούς αυτής εκδήλωσης.

Την έναρξη της Συνέλευσης έκανε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Κ. Βιολιτζής ο οποίος αφού ευχαρίστησε τα στελέχη της ΝΔ για την ανταπόκριση τους έδωσε ακολούθως το λόγο στον οικοδεσπότη Δήμαρχο Παιονίας κ. Χ. Γκουντενούδη και στον Βουλευτή του Νομού μας κ. Γ. Γεωργαντά για έναν σύντομο χαιρετισμό.

Εν συνεχεία ο λόγος δόθηκε στον οριζόμενο από την Κεντρική Διοίκηση του κόμματος συντονιστή της Noμαρχιακής Συνέλευσης Βουλευτή β' περιφέρειας Θεσσαλονίκης και πρώην Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης κ. Θ. Καράογλου ο οποίος στην τοποθέτηση του αναφέρθηκε σε όλες τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για τις αποφάσεις και τους χειρισμούς της σε όλα τα θέματα της πολιτικής.

Ακολούθησε εκτενής συζήτηση η οποία διήρκεσε επί μακρόν και αντηλλάγησαν χρήσιμες απόψεις για θέματα τοπικού κυρίως ενδιαφέροντος με το οικονομικό κλίμα και την ανεργία να είναι τα κυριότερα ζητήματα, το προσφυγικό/μεταναστευτικό και την πορεία της χώρας εν μέσω κρίσης στα οποία και εδόθησαν από τον Συντονιστή Βουλευτή απαντήσεις.

Επίσης έγινε συζήτηση για την οργάνωση, λειτουργία και την πορεία της ΝΔ από εδώ και στο εξής και η συνέλευση ολοκληρώθηκε με την καταγραφή και σύνταξη των συμπερασμάτων τα οποία θα προωθηθούν αρμοδίως προς την Κεντρική Διοίκηση της ΝΔ.

Συνοπτικά στο κεφάλαιο το συμπερασμάτων αυτά συνοψίζονται ως εξής:

- ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ-ΕΝΤΑΞΗ TOY NOMOY KIΛKIΣ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ,

- ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΘΕ,

- ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΟΜΟΥ,

- ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ/ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ / ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΣΤΟ Ν. ΚΙΛΚΙΣ, ΙΣΟΚΑΤΑΝΟΜΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΟΜΕΣ,

- ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.

Στη συνέλευση παραβρέθηκαν επίσης οι : ο πρώην Βουλευτής Θ. Πασσαλίδης, ο Πολιτευτής Ν. Κιλκίς κ. Αν. Καζαντζίδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κ. Γιαννόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Παιονίας κ.κ.Ι. Αδαμόπουλος, Κ. Μεμετζής, Ι. Αλίρης, ο Αντιδήμαρχος Κιλκίς κ. Θ. Βαφειάδης, ο Δημ. Σύμβουλος Κιλκίς Ν. Ταχτσίδης, οι Δημ. Σύμβουλοι Παιονίας Κ. Σιωνίδης, Δ. Μπαβέλης, Γ. Φράγκος, Αιμ. Δεβετζόπουλος, Θ. Απουσίδης, Γ. Συμεωνίδης, η Αναπληρώτρια Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων της ΝΔ κ. Νατάσα Σωτηριάδου, ο Γενικός Διευθυντής της Αναπτυξιακής Κιλκίς (ΑΝ. ΚΙ. Α. Ε.) κ. Παύλος Πασσαλίδης, ο Διευθυντής του ΕΒΕ Γ. Ηλιάδης, το γνωστό στέλεχος του κόμματος στον νομό Κα Αθανασία Λιάρτση, οι Πρόεδροι των ΔΗΜ.ΤΟ. Κιλκίς κ.κ. Φ. Γεωργιάδης και Παιονίας Αστέριος Τάτσης αντίστοιχα, οι Τομεάρχες της ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς και στελέχη του Κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.