Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Στο τουρνουά του Έσπερου Τερψιθέας η Σχολή Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού έλαβε μέρος σε ένα ακόμη τουρνουά. Αυτή τη φορά μια ομάδα Τζούνιορ, και μία ομάδα Προπαίδων ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη και έλαβαν μέρος στο τουρνουά του Έσπερου Τερψιθέας που πραγματοποιήθηκε στο πλαστικό γήπεδο της Ευκαρπίας.

Οι Προπαίδες του Παναγιώτη Ιακωβίδη είχαν να αντιμετωπίσουν το πλαστικό γήπεδο και τις μικρές διαστάσεις, παράγοντες δηλαδή που δεν είναι συνηθισμένοι να παίζουν, σε σχέση με τις άλλες τρεις ομάδες που προπονούνται και αγωνίζονται συνεχώς σε τέτοια γήπεδα.

Έτσι στο πρώτο παιχνίδι τους ήρθε η ήττα με 2-0 από την ΑΕ Ξάνθης, με τους αντιπάλους να κάνουν γκολ τις φάσεις που δημιούργησαν και τους Προπαίδες του Κιλκισιακού να έχουν δοκάρι και δύο ακόμη σημαντικές ευκαιρίες.

Στον δεύτερο αγώνα τους τέθηκαν αντιμέτωποι με τον Αγροτικό Αστέρα. Οι Ευοσμιώτες προηγήθηκαν, με τον Ανδριανό Πεπεγιάννη να ισοφαρίζει με κεφαλιά στο τελικό 1-1. Κάτω από αφόρητη ζέστη, που σε συνδυασμό με το πλαστικό γήπεδο έκανε ακόμη χειρότερες τις συνθήκες πραγματοποιήθηκε ο αγώνας με τον Εθνικό Ευόσμου, με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες και το τελικό 0-0 να κρίνεται δίκαιο.

Οι Τζούνιορ του Ανδρέα Αβραμίδη, συνέχισαν τις πολύ καλές τους εμφανίσεις, με αυτό το κράμα παιδιών του 2005 και του 2006 να αποδίδει εξαιρετικά και να βγάζει μέσα στο γήπεδο τα στοιχεία που δουλεύονται στις προπονήσεις.
Ο Κιλκισιακός αντιμετώπισε κατά σειρά την Ηλιούπολη, τον Εθνικό Ευόσμου και τον Έσπερο Τερψιθέας 2, πηγαίνοντάς τα περίφημα και σημειώνοντας αρκετά γκολ.

Τα αποτελέσματα στα τμήματα Τζούνιορ, Προτζούνιορ και Μπαμπίνι δεν ανακοινώνονται από τη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού, αφού αυτό που μετρά σε αυτές τις ηλικίες είναι η συμμετοχή και το παιχνίδι!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.