Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Πετυχημένα και φέτος τα “Ελευθέρια” Στίβου στο Κιλκίς

Μια εξαιρετική αθλητική διοργάνωση έλαβε χώρα στο Κιλκίς, το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016, τα “Ελευθέρια” Στίβου, ενταγμένη στο πρόγραμμα εορτασμού των “Ελευθερίων” της πόλης.

Με τις συμμετοχές των αθλητών να ξεπερνούν και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις, πάνω από 200 από όλη την Ελλάδα με τους συνοδούς τους, το Δημοτικό Στάδιο του Κιλκίς γέμισε από νιάτα, ζωντάνια, παλμό και ελπίδα και η προσπάθεια επιβραβεύτηκε με ένα ζεστό χειροκρότημα, αναμνηστικό και λουλούδα!

Η διοργάνωση υπήρξε υποδειγματική και απέσπασε θετικές κριτικές με τους ανθρώπους του ΓΑΣΚ να δέχονται συγχαρητήρια, ενώ ανάλογες της διοργάνωσης ήταν και οι επιδόσεις των αθλητών που αγωνίστηκαν

Η εκδήλωση, είναι ενταγμένη στο καλαντάρι του ΣΕΓΑΣ και ο Γ.Α.Σ. Κιλκίς την υλοποίησε υπό την αιγίδα του Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Κιλκίς.

Ξεχωριστή ήταν η βράβευση του Ιωσήφ (Σάκη) Σημαιοφορίδη για την προσφορά του στον ερασιτεχνικό αθλητισμό από τον προπονητή του ΓΑΣΚ Κωνσταντίνο Μηναρετζή.

Τα “Ελευθέρια” Στίβου, ένας θεσμός που βελτιώνεται και αναβαθμίζεται κάθε χρόνο τίμησαν ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Δημήτριος Σισμανίδης, ο αντιδήμαρχος κ. Αιμ. Νικολαίδης, η πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού του Δήμου κα. Κατερίνα Ζιούτα και Νίκος Σερασκέρης αντίστοιχα, οι Δημ. Σύμβουλοι κ.κ. Γιώργος Καρυπίδης, Άννα Δημάκη και Κωνσταντίνος Ζώτος ενώ το παρόν έδωσε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΑΣΚ με επικεφαλής τον πρόεδρο του Παναγιώτη Λαπατίνα.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.