Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Επίσημος προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης ο Κιλκισιώτης Κώστας Πουντζουκίδης

Την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 ημέρα πραγματοποιήθηκε εκδήλωση απονομής των Διπλωματών Προπονητών Σωματικής Διάπλασης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης (Ε.Ο.Σ.Δ.) αναγνωρισμένης από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στο αθλητικό κέντρο Μπάσκετ στα Μελίσσια Αθήνα. 

Η εκδήλωση απονομής διπλωμάτων προπονητών έγινε σε συνδυασμό με την πραγματοποίηση του 29ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Σωματικής Διάπλασης για όλες τις ηλικίες.

Την σχολή αυτή παρακολούθησε σχεδόν όλος ο προπονητικός κόσμος του αθλήματος αυτού. Στην σχολή αυτή συμμετείχε και ο ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ με τον προπονητή του Πουντζουκίδης Κων/νο που παρακολούθησε τη σχολή και παρέλαβε το δίπλωμα προπονητού από τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας μετά από παρακολούθηση δυο μηνών μαθημάτων προπονητικής και διατροφολογίας σημαντικού κομματιού του αθλήματος αυτού. 

Μετά την απονομή των διπλωμάτων έγινε βράβευση των προπονητών που κατέκτησαν την πιο υψηλή βαθμολογία στις εξετάσεις της ομοσπονδίας και ακολούθησε η πραγματοποίηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος το οποίο είναι  αναγνωρισμένο από την Γ.Γ.Α. 

Στο πρωτάθλημα εμφανίστηκαν και αθλητές μικρής ηλικίας οι οποίοι και αποθεώθηκαν από τον κόσμο για τις επιδόσεις τους. Ο Πουντζουκίδης Κων/νος μετά το πέρας της εκδήλωσης δήλωσε, "Παρά το γεγονός ότι είμαι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ οι προπονητές πρέπει συνεχώς να ανανεώνουν τις γνώσεις τους και τις προπονητικές μεθόδους που ακολουθούν στους αθλητές τους, παρακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις πόσο μάλλον μέσα από μια σχολή προπονητών που έγινε από την επίσημη ομοσπονδία αυτού του αθλήματος Ε.Ο.Σ.Δ. του μοναδικού επισήμου φορέα του κράτους να δίνει σε αυτό το δίπλωμα την βαρύτητα και την ευθύνη άλλα και την υπερηφάνεια ότι το Κιλκίς αποκτά επιτέλους ένα σωματείο και έναν προπονητή που θα διδάσκει την καλλιέργεια αυτού του αθλήματος με την σοβαρότητα μεθοδικότητα αλλά και την ευθύνη της επίβλεψης από τον επίσημο φορέα του κράτους.
Ευχαριστώ την Ομοσπονδία Ε.Ο.Σ.Δ. που με δέχτηκε στην αγκαλιά αυτού του αθλήματος και υπόσχομαι να προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο υγιές για αυτό το άθλημα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.