Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Κιλκίς: Ολοκλήρωση βιωματικών εργαστηρίων για παιδιά δημοτικού

Ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016 στο Κ.Π. ΝΗΡΕΑΣ τα βιωματικά εργαστήρια που απευθύνονταν σε παιδιά δημοτικού, τα οποία είχαν συμμετάσχει σε αντίστοιχα εργαστήρια όταν ήταν νήπια. Στα εργαστήρια συμμετείχαν 15 παιδιά ηλικίας 7 έως 9 χρονών. 

Σε αυτόν τον κύκλο συναντήσεων με τα παιδιά, ο στόχος ήταν η ανάπτυξη των προσωπικών τους δεξιοτήτων, που σχετίζονται με τον εαυτό, τη διαφορετικότητα, την άρνηση (μαθαίνω να λέω όχι), τα μυστικά και τη διαχείριση των έντονων συναισθημάτων.

Χρησιμοποιήθηκε το βιωματικό παιχνίδι, το παιχνίδι ρόλων, η ζωγραφική και η μουσική. Τα παιδιά συνεργάστηκαν μεταξύ τους σε ομαδικές και ατομικές δραστηριότητες, μοιράστηκαν σκέψεις και συναισθήματα με τρόπο ευχάριστο και δημιουργικό και όπως δήλωσαν τα ίδια έμαθαν πράγματα για τον εαυτό τους και έκαναν καινούριους φίλους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.