Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Οι Εθελοντές δίπλα σε Εθελοντές!

Δελτίο τύπου Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
Με πρωτοβουλία του Προέδρου Επίλεκτων Ελλάδας κ. Μωυσίδη Γρηγόρη και ένα άψογο συντονισμό της Δημοτικής μας συμβούλου κ. Μωυσίδου Μαρίας εντεταλμένης συμβούλου εθελοντισμού, καθώς και εκπροσώπου της ΕΠΟΜΕΑ Σιντικής Σερρών κ. Βάσως Νεδέλκου, ΕΠΟΜΕΑ Κιλκίς κ. Ελευθεριάδη Γιώργο και της ΕΠΟΜΕΑ Δήμου Θεσσαλονίκης Παύλου Μελά μαζεύτηκαν πακέτα στήριξης για τις άπορες οικογένειες του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς.

Οι Εθελοντές δίπλα σε Εθελοντές!
«Είναι πολύ σημαντικό το ότι είμαστε εθελοντές, όταν η καλλιέργεια του εθελοντισμού στην εποχή μας είναι δυστυχώς ακόμη ζητούμενο» σημειώνει η Γεν. Γραμματέας της Ομάδας και δραστήριο μέλος του Συλλόγου Γυναικών Ποροϊων, Βάσω Νεδέλκου. Ίσως τα πιο αληθινά λόγια που μπορούσε να πει μόνο η αγαπημένη μας κ. Βάσω .

Mία αρκετά συγκινητική πρωτοβουλία των εκπροσώπων της 
ΕΠΟΜΕΑ Παύλου Μελά, Σιντικής Σερρών και ΕΠΟΜΕΑ Κιλκίς να σταθούν πλάι στον αγώνα μας για στήριξη ανθρώπων πού έχουν ανάγκη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αδερφοσύνη στήριξη αλληλεγγύη στους δύσκολους καιρούς που περνάμε.

Ένα μεγάλο επίσης ευχαριστώ στον Πρόεδρο 
ΕΠΟΜΕΑ Κιλκίς κ. Ελευθεριάδη Γεώργιο που πάντα μας εξυπηρετεί αλλά και που μαζί με τους εθελοντές διέθεσε τον πολύτιμο χρόνο του για συλλογή από κάθε πόλη, για φόρτωμα και παράδοση στον Σύλλογο μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.