Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

"Συζήτηση για το θέμα της ηγεμονίας του ενός πάνω στον άλλο μέσα σε μια ερωτική κατάσταση"

Του Γιάννη Τσιτσίμη
Το Σάββατο 2 Ιούλη 2016, στα πλαίσια του 19ου αντιρατσιστικού φεστιβάλ κοινωνικής αλληλεγγύης το ΕΝΕΚΕΝ-λογοτεχνική επιθεώρηση πολιτισμού της Θεσσαλονίκης-κάνει μια παρέμβαση με θέμα την εξουσία στην ερωτική σχέση ο εκδότης Γ. Γιαννόπουλος και ο συγγραφέας Γ. Τσιτσίμης συζητούν για το θέμα της ηγεμονίας του ενός πάνω στον άλλο μέσα σε μια ερωτική κατάσταση. 

H δράση είναι ανοικτή για παρεμβάσεις από το κοινό ενώ θα διαβαστεί και ερωτική ποίηση από Σάρα Κέιν, Ντύλαν Τόμας, Νίκο Αλέξη Ασλάνογλου, Μάτση Χατζηλαζάρου

Η όλη παρέμβαση γίνεται με αφορμή μια διαφορετική προσέγγιση στο βιβλίο του Γ. Τσιτσίμη ""Ενοικιάζομαι και άλλες ιστορίες" (εκδ. Ενεκεν) μια συλλογή διηγημάτων που ανιχνεύει με ψυχολογικό τρόπο ακραίες καταστάσεις και συναισθήματα στον έρωτα.

Στο πρώην στρατόπεδο Π. Μελά και ώρα 20.30


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.