Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016

Με τριήμερες εκδηλώσεις έκλεισαν οι Ατρόμητοι Νέας Σάντας την αγωνιστική σεζόν

Δελτίο τύπου Ατρόμητων Νέας Σάντας
Το τριήμερο 10-11-12 Ιουνίου οι Ατρόμητοι αποχαιρέτισαν και επίσημα την σεζόν μέσα από διαφορές εκδηλώσεις. Η αρχή έγινε την Παρασκευή 10/6 όπου πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του Καμπάνη η καθιερωμένη γιορτή για το κλείσιμο της χρονιάς. 

Οι «Ατρόμητοι» αθλητές, οι οποίοι προέρχονται από την Νέα Σάντα, τον Καμπάνη, τον Παντελεήμονα, το Γαλλικό, τις Μάνδρες το Περιστέρι, την Ξυλοκερατιά και το Πεδινό του Δήμου Κιλκίς, αναμετρήθηκαν σε αγώνα επίδειξης μεταξύ δύο ομάδων μίνι αγοριών γεννημένα 01-03 και διαγωνιστικά παιχνίδια, χωρισμένοι σε τμήματα ανά ηλικία, αποχαιρετώντας με τον δικό τους τρόπο την φετινή αγωνιστική περίοδο. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο γενικός γραμματέας του συλλόγου κ. Βογιατζής Αναστάσιος ανέφερε, {Σκοπός μας είναι να φέρουμε τα παιδιά στον αθλητισμό να τους διδάξουμε τις αρχές του παιχνιδιού και να καταφέρουμε να ενώσουμε μέσα από αυτήν την ομάδα όλα τα χωρία του πρώην Δήμου Γαλλικού}. 

Τέλος ο προπονητής και υπεύθυνος της ακαδημίας κ. Λαδάς Κωνσταντίνος μαζί με την πρόεδρο του συλλόγου κ. Σαββίδη Ειρήνη έκαναν μια αποτίμηση της χρονιάς που έκλεισε, ευχαρίστησαν όλα τα παιδιά για την άψογη συνεργασία που είχαν κατά την διαρκείας της και ανανέωσαν όλοι μαζί το ραντεβού τους για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο .Στη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν διπλώματα συμμετοχής σε όλους τους αθλητές της ακαδημίας και μετάλλια στους νικητές των διαγωνιστικών αναμετρήσεων της βραδιάς.

Ακολούθησε το Σαββάτο 11/6 συνέχεια με ημερησία εκδρομή στην Κατερίνη για φιλικούς αγώνες με την Αγε Πιερίας με συμμέτοχη 3 τμημάτων, σε συνδυασμό βόλτα πολλές βουτιές στην θάλασσα αλλά και άφθονο φαγητό και διασκέδαση.

Το τριήμερο των Ατρόμητων, έκλεισε την Κυριακή 12/6 με την συμμετοχή δύο τετράδων, αγοριών και κοριτσιών στο επίσημο τουρνουά της ΕΟΚ 3ON3 MILKO που διοργάνωσε στον Δρυμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου