Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

8η η Ζωή Παπανικολάου του Αίαντα Κιλκίς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δισκοβολίας

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Με μια πολύ ελπιδοφόρα εμφάνιση αυτή της Ζωής Παπανικολάου, επέστρεψε από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας Ανδρών & Γυναικών, που έγινε μέσα σε συνθήκες αφόρητου καύσωνα, το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιουνίου στο στάδιο “Παμπελοποννησιακό στάδιο” της Πάτρας η ομάδα στίβου του Αίαντα Κιλκίς. 

Η αθλήτρια του Αλέξανδρου Παυλίδη που ηλικιακά αγωνίζεται στην κατηγορία των νεανίδων κατέκτησε την 8η θέση στην κατηγορία των γυναικών και την 2η θέση στην κατηγορία των νεανίδων και την 3η στην κατηγορία των νέων γυναικών με επίδοση 41.91μ και σταθερές βολές πάνω από τα 41μ δείχνοντας πως είναι θέμα χρόνου να έρθει η επίδοση πάνω από τα 45μ. Επόμενος αγώνας για την αθλήτρια του Αίαντα το πανελλήνιο πρωτάθλημα Έφηβων & Νεανίδων στο Δημοτικό στάδιο Σερρών στις 9-10 Ιουλίου.

Το Δ.Σ. και προπονητές συγχαίρουν τους αθλήτρια μας και τον προπονητή της και του εύχονται καλή συνέχεια στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.