Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

6η Χορευτική Συνάντηση Μακεδονικών Σωματείων στην Γουμένισσα από τους Παίονες

Η 6η χορευτική συνάντηση Μακεδονικών σωματείων που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ'' στέφθηκε με επιτυχία.Την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016, όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν στην Γουμένισσα, η καρδιά της Μακεδονίας χτύπησε δυνατά στην κεντρική πλατεία, οχτώ Μακεδονικοί χορευτικοί Σύλλογοι ήταν εδώ... 

Οι φίλοι μας από την Σκύδρα και το Μαυροβούνιο... το Λύκειο των Ελληνίδων παράρτημα Γιαννιτσών... από την Γέφυρα και την Χαλκιδόνα... από τον Αγ.Πέτρο Παιονίας... από την Θεσσαλονίκη... και οι χορευτές του Συλλόγου μας... παρουσίασαν ένα θέαμα μοναδικό με χορούς της Μακεδονίας υπό τους ήχους των φημισμένων χάλκινων της πόλης μας. Και ο κύκλος μεγάλωσε πολύ και έγινε κύκλος ζωής.

Στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε λαϊκό γλέντι.

Το Δ.Σ του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους όσοι βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση, όπως τον Δήμο Παιονίας, την τοπική κοινότητα Γουμένισσας,όλα τα καταστήματα της πόλης μας και φυσικά τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου καθώς και τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους όλες οι τοπικές αρχές του τόπου μας, φορείς και Σύλλογοι καθώς και εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μακεδονικών Σωματείων και πλήθος κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.