Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016

6η Χορευτική Συνάντηση Μακεδονικών Σωματείων στην Γουμένισσα από τους Παίονες

Η 6η χορευτική συνάντηση Μακεδονικών σωματείων που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ'' στέφθηκε με επιτυχία.Την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016, όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν στην Γουμένισσα, η καρδιά της Μακεδονίας χτύπησε δυνατά στην κεντρική πλατεία, οχτώ Μακεδονικοί χορευτικοί Σύλλογοι ήταν εδώ... 

Οι φίλοι μας από την Σκύδρα και το Μαυροβούνιο... το Λύκειο των Ελληνίδων παράρτημα Γιαννιτσών... από την Γέφυρα και την Χαλκιδόνα... από τον Αγ.Πέτρο Παιονίας... από την Θεσσαλονίκη... και οι χορευτές του Συλλόγου μας... παρουσίασαν ένα θέαμα μοναδικό με χορούς της Μακεδονίας υπό τους ήχους των φημισμένων χάλκινων της πόλης μας. Και ο κύκλος μεγάλωσε πολύ και έγινε κύκλος ζωής.

Στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε λαϊκό γλέντι.

Το Δ.Σ του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους όσοι βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση, όπως τον Δήμο Παιονίας, την τοπική κοινότητα Γουμένισσας,όλα τα καταστήματα της πόλης μας και φυσικά τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου καθώς και τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους όλες οι τοπικές αρχές του τόπου μας, φορείς και Σύλλογοι καθώς και εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μακεδονικών Σωματείων και πλήθος κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου