Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Πραγματοποιήθηκε η 22η Χορωδιακή Συνάντηση στη Γουμένισσα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 22η Χορωδιακή Συνάντηση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ'' την Κυριακή 29 Μαΐου 2016 και ώρα 8:30 μ.μ στο Πολιτιστικό Κέντρο Γουμένισσας.



Στα πλαίσια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε το θεατρικό έργο ''ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ'' του Ιάκωβου Καμπανέλη σε μουσική Μάνου Χατζιδάκι. Αναγνώστρια η Αφροδίτη Ιωαννίδου ηθοποιός ΚΘΒΕ, τραγουδίστρια η Ράνια Πατσίλη, πιανίστα η Ελεονώρα Καλαϊτζίδου, χορωδίες γυναικεία ''Π.Ε.Σ. 40 Εκκλησιών'' Θεσσαλονίκης και η μικτή του Π.Σ Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ'' υπό την διεύθυνση του Μαέστρου Βίκτωρα Γλυκίδη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Πανοσιολογιώτατος πατέρας Νικόδημος εκπροσωπώντας την Ιερά Μητρόπολη Γουμενίσσης, ο Δήμαρχος Παιονίας Χρ. Γκουντενούδης, ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Ιωαν. Παπαδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Ιωαν. Αλίρης, ο πρόεδρος του Νομικού προσώπου Αιμ. Δερβετζόπουλος, ο πρόεδρος ΔΕΥΑ Αθ.Τζούρτσος, ο Διευθυντής ΔΕΥΑ Γεωργ. Αναστασιάδης, ο πρόεδρος Επιμελετηρίου κ. Τονικίδης, ο πρόεδρος Δημοτικής κοινότητας Γουμένισσας Αθ. Τραχανίδης, η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ειδομένης Ξανθούλα Σουπλή, η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μεσιάς Σοφία Κάργα, Δημοτικοί Σύμβουλοι, τοπικά Συμβούλια, Δ/ντες Λυκείου-Γυμνασίου Γουμένισσας, επίτιμοι πρόεδροι του Συλλόγου, εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου από την Γουμένισσα και την γύρω περιοχή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν τόσο υλικά όσο ηθικά για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης σημειώνοντας εξαιρετική επιτυχία, ευχαριστίες θερμές και στο πλήθος κόσμου που παρακολούθησε την εκδήλωση.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.